Hjem / Nyheter / Kjempekamp av damelaget

Kjempekamp av damelaget

Hjemmesiden bringer gjerne kamp-referater fra de ulike lag. Denne gangen snakket vi med en opprømt Ivar Gundersen som bare hadde lovord om sine spillere som vant overlegent 30-18 over Raumnes Årnes.
De 8 jentene som møtte opp der var slitne og trøtte etter en tydelig tøff helg. Etter 5 min. lå vi etter med et par mål , men så begynte Pia (i mål) å redde skudd, og i tillegg klarte vi å stoppe «rush`ene» til R/Å, og da våknet jentene. De startet det ene pene angrepet etter det andre og vi fikk mål på det meste. Til pause ledet vi med 4-5 mål.

Etter pause fortsatte jentene med det fine spillet + at vi fikk inn en del «rush» vi også. R/Å ble så fortvilet til slutt at de satte to (2) frimerker på våre spillere , men det hjalp ikke for da var det fire andre som tok ansvar og lagde mål.

Dette var dagen da alt gikk vår vei, vi fikk til og med skryt av dommerne (den ene var Åge Mathisen fra Fjellhammar) at vi hadde mange gode spillere og at vi var så blide og glade. Vi fikk også skryt for ett entusiastisk publikum ( det var fire foreldre ). Jentene måtte ta bølgen for dem.

Resultatet ? Det ble faktisk 30 – 18 til damelaget.

Det var bare en KJEMPEKAMP av alle sammen.

Stor Takk til jentene, og til treneren (red. anm.)