Hjem / Nyheter / En seier og en uavgjort

En seier og en uavgjort

Skrevet

Meget bra laginnsatts

Dette ble en ny stor dag for J-12. Vi møtte Fjellhammar 2 i den første kampen og dette er en av de beste lagene i denne puljen. Vi fulgte hverandre hele kampen igjennom og sluttresultatet ble 9 – 9. Etter kampens utviklig så var dette det mest rettferdige resultate.

I denne kampen så fungerte sammarbeidet mellom Veronica / Cecilie på midten, veldig bra , de pakket inn deres linjespiller så bra at de skjelden fikk innspill til strek. Ellers av spillerne så er det faktisk flere og flere som får både angrepet og forsvaret til å fungere. Kampen var til tider ganske tøff, men det er bare en fordel, for da lærer jentene å bli tøffere selv. Noen sår her og der får de, og noen isposer må vi regne med å bruke.

Etter en times pause var det ny kamp mot Aurskog-Høland/S.-Høland. Her fikk vi plutselig litt motstand og til pause så lå vi under 4-6, det var en ny situasjon for jentene. De har til nå ledet til pause i alle de andre kampene. Vi ble enig i pausen at dette måtte vi snu og at alle måtte bidra. Og det gjorde de til gangs , sluttresultatet ble seier 13 – 10. Meget bra innsats av alle.Vi hadde t.o.m Marte på sykelista, men fordelen med disse jentene er at vi kan bruke alle på alle spilleplasser.

Så en liten oppsumering, to meget bra kamper med stor innsats av alle. Vi er også heldig som har to så gode keepere ( Stine K. og Betina ), som også spiller på linje og kant når de ikke står i mål. Neste og siste utfordring før jul blir mot Nit/Hak den 7/12. + en trenings kamp mot Rælingen første lag den 18/11. Fin oppkjøring til PW-cup i Januar-04

Top