Hjem / Nyheter / Peter Wessel Cup

Peter Wessel Cup

Larvik 9-11/1

Slik bor vi i Larvik, i en barnehage

Det var en glad og spent gjeng som dro nedover til Peter Wessel Cup fredag 9/1. Vi fant til slutt hvor vi skulle ligge og det var i en Barnehage, jentene fikk den store salen, mens vi ledere tok til takke med garderoben. Klokka ble 0.30 før det ble rolig, men de var klar over at vi skulle opp kl.06.00. Det var ikke noe problem, så var det frokost og før vi dro til Tjøllinghallen (ny fin hall). Der møtte vi Klemetsrud, vi var litt usikre og tapte nok på det, 9 – 7 til Klemetsrud. (Jeg vil ta på ansvaret for at det gikk galt her). Men jentene skal få skryt for kjempeinnsats og stå på humør. Så bar det tilbake til B.H. for å vile litt og bli enig om «ny holdning fra jentene» og den går ut på å se det posetive i ting, ikke trkke frem det negative.

Lillestrøm mot Rolvsøy (tap 5-6)

Etter vilen dro vi så tilbake til hallen for å møte Nordstrand, der hadde vi for stor respekt (vi holdt på å tape for 11er laget dems før vi dro nedover), men jentene fikk til mye bra spill, med finter av Marte (som sendte forsvareren dems opp på tribunen), Bettina som tok «piruetter» fra kant. Morsom kamp, men vi tapte til slutt 8-5.

Så var det middag «Taco» og middagsvil i B.H, før vi atter en gang dro tilbake til hallen for å møte Sandefjord.

Jentene er flinke til å varme opp.

Dette laget hadde jeg studert på forhånd og avtalt med jentene om hvordan vi skulle få stoppet den beste spilleren, men når vi skal spille så er hun ikke med og det var jo bra for oss, for da kunne vi spille vårt eget spill. Og igjen viste jentene glede og innsats og det ga resultat, vi vant 8-3. Og i denne kampen hadde vi fått Jeanette på skadelista og Thea ikke helt i form, men de andre sto frem (Ine med et kanonskudd på frosk).

Så var det tilbake til B.H for at jentene skulle få pynte seg til kvelden, de skulle på «disco».

Alle følger spent med på neste motstander.

Der hadde vi avtale om at hvis de ville hjem før det var slutt, så skulle de ringe oss, (for foreldrene og trenerteamet skulle ut og ha seg en bedre middag, det hadde vi fortjent). Når vi da kom for å hente de (3 biler) så var de helt i hundre, stjerner/hjerter i øyne og forelskelser var stor, de hadde møtt G-13 fra Nordstrand, (det er dette som er å være på cup). Det tok tid denne kvelden å få roet jentene, men de var opp igjen kl.07.00 søndag morgen, en del trøtte ansikter, men de var klar for ny kamp.

Vi skulle møte Rolvsøy i dag og de viste vi ikke noe om så vi var litt spente, men det ble en spennende kamp, vi fulgte hverandre hele veien og de trakk det lengste strået og vant knepent 5-4. Hvordan går det med vår neste motstander, Laila lurer hun også

Vi gjorde igjen en meget god kamp. Jeg syntes synd på jentene for at vi ikke klarte å gå videre, det hadde de fortjent. Men vi har da lært mye her nede som vi kommer til å ta med oss til neste cup.

Så bar det hjemmover, trøtte og slitne, men med mye ny erfaring, vi gleder oss til neste gang, for det bør LHK-90 (styret) gjøre, send nedover J-12 og J-13. Husk at P.W cup kommer de beste lagene og der for vi sportslig hevning.

Alle foreldrene var med å heiet på jentene

Rett før de skulle på Disco (og møte NIF G-13)

De som var med til P.W.cup-04 var : Stine LS..Ine..Yvonne..Jeanette..Bettina..Marte..Cecilie..Veronica..Stine K og Thea.

Og som ledere var Laila..Ole Martin og Ivar. Takker dere alle for en kjempe helg.