Hjem / Nyheter / Seier over Fjellhammar

Seier over Fjellhammar

Skrevet

Meget sterk innsats av ALLE jentene i denne kampen.

Så kom den viktigste kampen vår i denne sesongen. Vi spilte uavgjort i vårt første møte, og de hadde også vunnet alle sine kamper, så dette var den moralske finale. Som mange ganger i denne sesongen, så enten hadde vi unge uerfarne dommere eller så komme det ingen. Det gjorde det heller ikke her, så første omgang dømte treneren til Fjellhammar og i andre omgang måtte jeg dømme, og det var ikke lett og IKKE kunne si noe til jentene, men Laila hadde full kontroll fra sidelinja.

Kampen startet og vi fulgte hverandre helt til det var igjen noen min. da fikk revet til oss en ledelse på to mål. Vi hadde lånt inn en spiller fra J-13, (men som er 12 år), det var Hanne Worse, det var en fin forsterkning. Det at hun var med gjorde at de andre hevet seg også. I annen omgang kom Fjellhammar tilbake og i en liten periode så ledet de med et mål, men jentene våre har en veldig fin egenskap og det er å ikke gi opp, men stå på til kampen er over og det gjorde de denne gangen også og vi VANT til slutt 12 – 9. Meget sterk avsluttning av alle sammen. Det som fungerte veldig bra i dag, var at jentene byttet spiller i forsvar, det har vi slitt med før, veldig bra Stine, Hanne, Marte og Ine.

Når vi ser hvor lite mål vi slapp inn, så hadde vi en veldig god keeper og det var Betina, hun reddet mange skudd. I angrep så ser jeg at når vi bytter plass på Ine og Marte så kommer de mye bedre til og får avsluttet. Cecilie fikk også til en del fra kant, bra.

Så helheten for denne kampen var meget bra. Så stå på jenter. Jeg gleder meg til neste kamp allerede og det går i Hølandshallen den 28/3.

Top