Hjem / Nyheter / Kamp mot Fjellhammar + Treningskamp mot NIF P-92

Kamp mot Fjellhammar + Treningskamp mot NIF P-92

Skrevet

Lørdag mot Fjellhammar og Treningskamp mot NIF P-92 til Onsdag

Ja jenter da kommer den kampen vi har ventet på og det er mot Fjellhammar. Dere husker Cup kampen mot de, vi tapte med to mål, etter at vi hadde ligget under til pause. Etter pausen så våknet dere og fant ut at vi kan faktisk spille håndball vi også, og vi slo de i annen omg. Og denne gangen skal vi få låne Hanne fra J-14, litt forsterkninger. Så jenter brett opp armene og gå ut å vis at dere kan dere også, ikke vær redde for å prøve eller feile, det er det dere lærer av. Dette skal vi klare.

Jeg har igjen innvitert NIF P-92 til treningskamp i Skedsmohallen Onsdag den 10.11. Vi møter opp kl.18,30 for oppvarming og det som må til. Trener til NIF (Per) skal de første 20.min trene dere i ultraoffensivt forsvar (3 – 3) og deretter spiller vi med det begge lag. Bakgrunnen for dette samarbeidet er at NIF P-92 har allerede meldt seg på Teamturneringen i Superoffensivt forsvar i NHF Region Øst, det har også jeg tenkt, men vi bør prøve det ut mot et lag som behersker dette. Derfor denne treningskampen.

Jenter da er det viktig å ha en possetiv holdning mot å lære noe nytt og ikke gå rundt og si at dette klarer jeg ikke eller jeg får det ikke til. Det kreves også topp innsatts og høyt tempo. Som dere sa etter treningen på tirsdag, så syntes dere dette var litt gøy også, og husk at jo flere formasjoner dere lærer, jo letter er det og kunne legge om etter hvordan motstandere spiller og dere blir bedre.

Så har også NIF P-92 innvitert oss til en Pizza kveld med de, vi får finne ut når det passer for de fleste. De syntes at samarbeidet og det gode forholde mellom disse to lagene er så godt at de vil at vi møtes til litt kos før jul. En lørdag med trening først og så Pizza etterpå er et allternativ. Dere får tenke på dette og gi meg beskjed.

Top