Hjem / Nyheter / Seier 15 – 14

Seier 15 – 14

Skrevet

Arbeidsseier over Høland

☺☺☺

Dette ble en merkelig kamp, vi kom forferdelig dårlig ut, lå under 7 – 1 etter 10 min. Da var det på tide med en time out, og jentene fikk beskjed om å ta ansvar. Så frem til pause kom de seg og vi lå under 10 – 7. Så denne omg. skal vi bare glemme.

Etter at vi hadde pratet i pausen og blitt enig om at dette skulle vi snu, og hver og en fikk beskjed om å ta større ansvar, så var det et helt annet lag som kom på i annen omg. I forsvar fikk vi virkelig tettet, (Høland scoret bare 4 mål i annen omg.) Samarbeidet mellom Andrea og Vilde i midt. forsvaret fungerte 100%. Resten av gjengen spillte også meget godt i forsvar. Det resulterte i at Høland enten skjøt over eller rotet bort ballen, slik at vi kunne starte rasket på rush, og der kom Cecilie inn med flere meget gode rush passninger.Vi spilte på grensen til hardt spill, og det resulterte i RØDT kort på Vilde, sånt må vi akseptere. Det viser bare at jentene begynner å ta igjen og tørr å ta igjen. En annen som bidro til seier, var Stine i mål, hun hadde mange kjempe redninger og fikk også god hjelp av forsvaret. Bra

I angrep var nå ALLE med og tok ansvar, de fintet og slåss og kom på løp og det resulterte i at alle kunne få scoret. (6 stk på scoringslista.) Jeanette kom på flere gode løp, både med og uten ball, bra. Cecilie hadde dagen sin i dag, fikk det virkelig til. Marte gjorde flere fine gjennom løp etter at andre hadde gjort sitt for at hun kunne komme igjennom, til slutt fikk hun frimerke (det sier sitt). Betina hadde flere fine rush + bra avslutninger fra kant.

Så annen omg. var det beste jenten har spilt, både i forsvar og i angrep. Det lyste innsats av alle sammen og jeg vil si at dette var en stor lagseier. En meget fornøyd og sliten trener som ikke hadde kommet seg ordentlig etter 14 dager med sol og strand og 28 grader i vannet.

Top