Hjem / Nyheter / Treningssamling med Nordstrand Håndball J-92

Treningssamling med Nordstrand Håndball J-92

Skrevet

Storbesøk i Skedsmohallen

Onsdag 10/11 hadde vi besøk av Nordstand J-12, vi skulle trene på «Super Offensivt» forsvar, kalt 3:3. Vi skal være med på Tema turnering som handler om 3:3 forsvar.

Onsdag 10/11 hadde vi besøk av Nordstand J-12, vi skulle trene på «Super Offensivt» forsvar, kalt 3:3. Vi skal være med på Tema turnering som handler om 3:3 forsvar.

NIF92 kom med 12 spillere og vi hadde våre 12 + 4 fra vårt J-12. Vi hadde felles oppvarming i styrke rommet, ble litt mange , men vi fikk det til. Så fikk vi besøk av Ivica Rimanic hovedtrenneren til damelaget til Nordstrand. Han forklarte oss litt hva vi skulle trene på når vi kom opp i hallen, og da var de samtlige lydhøre og fulgte med.

Vi delte opp i 4 lag som skulle møte hverandre, Ivica tok seg av to grupper, mens Per (trener for NIF92) tok seg av de to andre gruppene. Det ble forklart og vist hvordan vi skulle spille og hvordan vi bør forflytte oss. Så spilte vi mot hverandre og det tok litt tid før vi fikk det til, men de fleste løste sin oppgave veldig bra. Det jeg oppdaget, var at det var en som sto frem som jeg ikke har sett før og det var Karina, hun prøvde på flere ting og ville vise seg frem, det var bare det lille til slutt som manglet, men Karina med din iver nå, så er jeg sikker på at du snart vil blomstre til, bare stå på.Tren på det vi ble enige om…. Ivica var innponert over noen spillere, så nå må jeg være på vakt så jeg ikke mister dem….Takk til dere alle sammen for sporty innstilling i går og stor treningsiver, det var gøy å se…

Tema turneringen lørdag den 11/12 med 3:3 forsvar skal bli spennende trening. Som sagt så er vi best i 6:0, men skal vi bli bedre så må vi lære noe nytt. Jeg gleder meg til å treffe dere igjen og vi får forsette på de forskjellig formasjoner, slik at vi er klare til Petter Wessel Cup 16-18.januar

Til dere som har lyst å sende en hilsen til NIF92 kan dere gå inn på deres hjemme side, som er følgende……http://www.nif92.com/index.htm , jeg vet at det er noen som har vært inne på deres side før!

Takk til Ivica, Per og Anne Grete. Vi gleder oss til flere slike treningskvelder utover vinteren. Vi skal prøve å få til en trening på en lørdag i Nordstrandshallen og etter på skal vi gå ut på Egon (Sæter) og spise pizza.

Top