Hjem / Nyheter / Fin oppkjøring forann Petter Wessel Cup

Fin oppkjøring forann Petter Wessel Cup

Skrevet

Vant over J-15

Ja, på Onsdag hadde vi vår siste oppkjørings kamp før vi drar til Petter Wessel Cup i Larvik til helgen og det var da mot LHK-90 J-15. Jentene var litt skeptiske til å skulle møte jenter som tross alt har spilt håndball to år mer enn dem. Men vi bare avtalte at dette er en vanlig kamp og at vi skal spille vårt eget spill og hver enkelt av jentene skulle gjøre jobben sin. I denne kampen skulle Karina stå den første omg. i mål, hun fikk egen trener (Linda) til å ha oppvarming på henne, før kampen fikk Karina veiledning av Linn på hvordan hun skulle bevege seg og stå i mål.

Vi kom godt i gang og plutselig ledet vi med tre mål, og da fikk jenetene selvtillitt. Siden vi hadde Karina i mål, så kunne Stine spille på strek, og der lagde hun store problemer for forsvaret til J-15. Bra Stine. Vi fikk også bakspillerne våre mer med (og det er bra),både Ine, Cicilie og Marte gjorde det bra og det resulterte i at både Veronika og Bettina fikk stor rom å løpe på. (De kom på «blind kant overgang»). En annen ting jeg likte å se var det trøkket vi hadde på dem, når vi kom i angrep og det resulterte ofte til noe.

I forsvar hadde vi take på dem, ved at vi sonet ut begge vingene dem`s og at vi pakket inn linjespilleren og da hadde de bare bakspillerne å spille på. Og da måtte de til slutt avslutte og det ble en av de tre bak, og vi hadde da enten Karina eller som i annen omg. Stine i mål og de reddet en god del skudd. Så seier til slutt 8 – 7 til J-13.

Oppsumering av denne kampen, ALLE jentene gjorde en kjempe kamp og spiller de slik i Cupen til helgen kan det bli moro i Larvik. Jeg gleder meg. Vi sees på Fredag.

Top