Hjem / Nyheter / Vi må bli tøffere

Vi må bli tøffere

Skrevet

Tap for Ullern…20 – 16

Ja, da var det duket for en ny kamp mot en motstander vi aldri har spilt mot, nemelig Ullern, og den gikk i Nye Njårdhallen , søndag 30/1.

Denne kampen som mange av de andre kampene vi har spilt, så holder vi godt i hele første omg.spiller jevt med de og får til en god del i forsvar, der er vi gode, men vi kan bli bedre der også, men i angrep beklager, men der må vi bli bedre. Vi må få alle, både kanter, linjespilere og ikke minst bakspillerne våre de må begynne å stå frem. Jenter dere får lov til å feile, men dere er nøtt til å prøve. Jeg vil at dere skal fortsette med det vi trener på, på trening. Pådrag…Pådrag og atter pådrag, finte, gå på mål, skyte langskud, gjør dere dette, så må forsvarer ut på dere og da får dere muligheten til enten å gå selv eller spille inn til strek. Vi har sett det i mange situasjoner hvor kanten kommer på løp bak forsvaret og dere spiller inn og det blir mål.

I annen omg. så endret vi en del på plasser og da var det mange som sto frem, både i forsvar og i angrep. Vi byttet også keeper, og da fikk vi virkelig fart i angrepsspillet vårt. Stine er som en turbo, er både høyt og lavt. Men det holdt ikke helt inn, så vi tapte 20 – 16.

Så mitt store ønske er at alle tar tak i sin plass og tenker ut hva jeg selv kan bidra med, for at det skal gå bedre.

Denne uken som har gått, så har det vært VM for herrene og der har de fleste fulgt med, og på tirsdag skulle vi ta treningsfri p.g.a det var noen som ikke kunne komme på trening og da kunne alle få se VM, men nei da det var faktisk 5 av jentene som ville trene og de var da på treningen til J-14 og det viser at jentene setter treningene høyt, bra jenter. (de vet selv hvem som var på trening).

Så til Søndag 6/2 har vi ny kamp og det er mot Njård og den går kl.15,00 i Frognerhallen, vi møter kl.14.15. Lykke til.

Top