Hjem / Nyheter / Full pott for jentene i tema cupen!

Full pott for jentene i tema cupen!

Skrevet

ELLINGSRUD – LHK-90

LHK-90- Fet IL

Temaet denne gangen var kant og linjespill. Reglene er klare: scorer vi fra kant eller linje blir det bonus mål (2.mål). Kampen varer i 20 min uten pause. Vi hadde trent mye på temaet før vi ankomm Fjellhammer hallen. Litt synd at vi har hatt få spillere på trening i den siste tiden. Tirsdag 8 Mars spilte vi en liten treningskamp mot LHKs jenter 13. Vi fikk kun lov til å score mål på linjespill og det klarte vi godt. 9-1 på 20 min er slettest ikke verst.

Lørdag 12.03.05 var det klart for en ny runde i tema-cupen. I den første kampen skulle vi spille mot Peter Wessel cup mestrene 2005. Jentene var tent på å vise seg frem, og jeg manet og prentet inn i jenten at vi ikke måtte gi fra oss noe rom for linjespill for motstander. Er det noe vi kan , så er det å spille forsvarsspill på denne måten. Jentene tok opp «Hansken» og leverte suverent forsvarsspill, og da ble det lett for Carro bakerst.

Kampen var jevn med 2 gode forsvars lag som ikke gav fra seg noe rom. EIF er et godt lag, men vi holdt fint følge med dem og kampen ble jevn. EIF fikk som vi spådde problemer med å skape tema mål. De ble tvunget til distanseskudd og kantskudd med dårlig vinkel. Jentene fokuserte ikke så sterkt på distanseskudd, og dermed fikk EIF litt for lett slippe til skytterne sine, men heldigvis så skjøt de over/utenfor. Det som kom på mål tok Carro. Kampen ble jevn inntil siste min. Det så ut til og bli knepent tap 5-6, men da bestemte Pernille seg for og avgjøre kampen. Med et praktfullt vingskudd med stuss satte hun in seieren 40 sek før slutt med 7-6.

Som trener var jeg ikke helt fornøyd og Peter Wessel mestere var nok litt høyt oppe før kampen. Jenter: Vi kan hvis vi vil!!! Takk for kampen og flott innsats!

LHK-90 mot Fet IL

Det var meningen at vi skulle spille 3 kamper denne dagen, men det ble 2 kamper fordi Fjellhammer ikke kunne stille lag til siste kampen pga skader(vi fikk poeng på «walk over»). Kampen mot Fet ble derfor den siste kampen denne dagen. Fet «banket» vi hele 23-5 i høst, så jentene tok nok litt for lett på oppgaven. Vi begynte bra og fikk en betryggende ledelse. Kampen sett under ett var preget av slapt forsvarsspill, og sløsing med opplagte sjanser. Men vi vant 13-8, og fikk således full pott nok en gang i tema cupen.

NB: Neste tema cup går 16 April i Skedsmohallen.

Top