Hjem / Nyheter / JENTENE STORSPILTE LØRDAG 9 APRIL

JENTENE STORSPILTE LØRDAG 9 APRIL

Skrevet

De siste seriekampene ….

Lørdag 9 april var det en ny seriekamp. Vi spilte i Sandbekkhallen mot Rælingen. Trener og lagleder hadde litt vanskelig å forstå at vi hadde med de samme jentene, som tapte begge sine kamper forrige helg. Jentene storspilte.De ville mye og fikk det til. De spilte helt supert i forsvar og storspilte i angrep. De virkelig koste seg ute på banen under hele kampen.Det var ordentlig gøy å se på dem. Jentene vant velfortjent 18-10 mot Rælingen. Helt topp jenter. Vi var en kjempefornøyd gjeng som reiste hjem igjen.

Minner også på den siste seriekampen;

Søndag 17 april Eidsvold IF – LHK-90/3 kl.11.00 i Råholdthallen.

Vi møter i Skedsmohallen kl.09.45.

Håper på godt oppmøte fra heiagjengen !!!!!!!!!!

Top