Hjem / Nyheter / Resultater fra seriekamp.

Resultater fra seriekamp.

GLIMRENDE SPILL MOT KOLBOTN:-)

Søndag 03.03.05 dro vi av sted til Ski Alliansehall for å møte topplaget Kolbotn. Jentene hadde en meget god oppvarming, med mye sang og høy stemning. Praten før kampen var god og jentene var bestemt på å gjøre en god figur.

Kolbotn er et typisk kontrings lag, med stor fart og hurtig balltempo, de har også fremragende skyttere, når de får komme til skudd.

Kampen startet svært oppløftende for LHK-jentene. Vi tok ledelsen 1-0, og fortsatte med tidens angrepsspill. Etter 11 min, ledet vi 4-1!!! Spesielt vår fjerde scoring var spesiell: Hanne kommanderte midtovergang med Trine og Celine, der Celine skulle legge seg inn på motsatt back. Trine gav innspillet på utsiden av backen. Og Celine satte ballen vakkert i mål. Kolbotn måtte nå ty til Time out, uten at det hjalp nevneverdig. Det flotte angrepsspillet er nevnt, men også forsvarspillet satt godt, og nå anført av en strålende Carro i mål. Sjelden har vi vel sett slikt keeperspill i samarbeid med forsvarsrekka. Jentene viste en enorm spilleglede og selvtilliten i laget var på topp. Uten tvil: Det beste spill laget har prestert noen gang.

Til pause var stillingen 9-6 til LHK:-)

I andre omgang kom Kolbotn mer med i spillet og viste seg som sagt å bli farlige på våre feil i kontringene. Ledelsen ble langsomt spist opp og kampen ble utover i andre omgang utrolig spennende. Dette fremsto nå mer og mer som en krig mellom lagene. LHK jentene spilte fortsatt meget godt angrepsspill og forsvarsspill, men nå sløste vi med opplagte målsjanser, og Kolbotn kontret inn en tomåls ledelse som holdt inn i sluttminuttene. Det ble tap 16-14, men dette var for oss en seier i spill.

LHK- jentene var Kolbotn overlegne i etablert spill, og hadde ikke Kolbotn hatt en utrolig god kontringsspiller, ville denne seieren vært vår, det er sikkert. Gratulerer med nok et flott resultat jenter!

KAMPFAKTA:

Kolbotn-LHK 90 16-14(6-9)

Mål LHK-90:

Madde 3, Hanne 3, Celine 3, Martine 3, Marie 2, Carro 14 redninger.