Hjem / Nyheter / Resultater fra seriekamp.

Resultater fra seriekamp.

Flott resultat mot Nordstrand!

Søndag 13.03.05 dro vi av sted til Nordstrandshallen for å møte Nordstrands jenter. Nordstrand er serieledere og jentene var nok en smule nervøse for denne kampen. Lagleder Hanne Nordby hadde beregnet god tid, og den benyttet vi godt med en god prat i garderoben. Nordstrand er typisk kontringslag, med stor fart og et hurtig balltempo. Med maksinal konsentrasjon på hva vi skal gjøre i forsvar(6-0), ville vi nok få et godt resultat. Angrepsspillet vårt har vært svært variabelt i de siste kampene. Derfor ville kamputfallet avgjøres på vårt eget angrepsspill. Jentene må «Tørre» i angrep.

Rett før kampstart fikk vi beskjed om at dommerne ikke hadde møtt til kamp. Vi godtok NIFs egne dommere, og kampen var i gang. De første minuttene var typisk for Nordstrand. De tok raskt ledelsen 3-0, men Trine ville det anderledes. Hun arbeidet seg gjennom forsvaret og satte inn LHKs første redusering. Kampen ble jevn etter dette, men Nordstrand lå 2 til 3 mål foran fram til pause.Millis hadde nok en gang en finurlig scoring, som vakte begeistring i laget. Stillingen til pause var 8-4 til Nordstrand. Forsvaret satt svært godt og Carro leverte flere fine redninger.

Jentene forstatte å spille godt i andre omgang. Samtlige spillere utmerket seg med fine enkelt prestasjoner, derfor er det litt synd at angrepsspillet vårt (som lag) ikke er helt på topp. Kampen var spennende og det bølget frem og tilbake. Begge lag hadde godt forsvar med gode keepere. Laget fungerte tilnærmet perfekt(i forsvar) mot et av de bedre lagene i regionen. Stillingen ble til slutt 13-8 til Nordstrand, og jentene og jeg var godt fornøyd.

Alt i alt var nok dette noe av det beste vi har levert etter jul. Forledrene stilte trofast opp og heiet på jentene, takk for det! Herr Stubberud hadde kjøpt seg ny bjelle og den kunne høres i hele hallen, flott initiativ Stubberud! Flott lagarbeid og innsats jente, Takk for kampen og flott innsats!

KAMPFAKTA:

NIF- LHK-90 13-8 (8-4)