Hjem / Nyheter / Tap mot Furuset

Tap mot Furuset

Skrevet

Vi har mye å lære……

Denne søndagen skulle vi møte Furuset, vi kom godt i gang og vi fulgte dem igjennom hele første omg. pause 12 – 8 til Furuset. Til tider spilte vi veldig bra, sto godt i forsvar, men de fikk inn en del lette mål på oss. I angrep er vi for stille stående, vi beveger oss ikke godt nok.

I annen omg. så gikk de ut i 5 – 1 forsvar og da stokket det seg for de fleste. Vi rotet da bort mange baller som de kunne gå i rush på. De oppdaget også at de kunne skyte langskudd, for forsvaret i annen omg. var ikke helt med. Men det mest posetive var at når vi endelig skjønte at det går ann å gå på mål, så var det flere som kom på løp og fikk ballen fra bakspillerne og stupte igjennom, dette gjaldt både Andrea, Vilde og Betina. Men den som jobbet og slet mest i denne kampen var Stine, hun jobber og sliter og gjør at andre kan komme på løp.

Til dere som skal være med til neste sesong, håper jeg at alle tenker igjennom denne kampen og prøver å se på hva bør vi gjøre med dette laget. Hint, vi sliter med for få spillere på de fleste plasser.

Treningskampen mot J-14 på tirsdag (5/4) viste flere av dere at dere kan, spesielt i forsvar, dere jobbet og slet, men til tider gikk det for fort for dere. I angrep har vi mye å gå på, alle bør tenke igjennom hva kan jeg gjøre bedre!

Til helgen skal dere møte Fet og hva bør resultatet bli der? Jeg er da på en siste tur på fjellet for å gå på ski, venter tekstmelding etter kampen. LYKKE TIL, JENTER stå på. Husk det går fort til Baldus og Partille Cup.

Top