Hjem / Nyheter / Rygge ble for tøffe.

Rygge ble for tøffe.

Skrevet

Tap 24 – 18

Ja, det vi trodde skulle gå, gikk ikke. Vi møtte ett bedre lag og det på alle plasser. De var raskere enn oss, de var sterkere enn oss og de var flinkere til å spille seg til bedre muligheter enn det vi gjorde. Men til dere jenter, vi scoret tross alt 18 mål og det er bra, bare det at de andre scoret noen flere enn oss. Men jeg håper vi klarer å reise oss til kampen i kveld mot Asker.

Egentlig er det ikke mere å snakke om denne kampen, men heller se fremover og se om det er noe vi kan eller bør endre på.

Jeg vet det bor mye i dere, men det er å få det frem. Prøv å sett dere egne mål på hva dere bør trene mer på for å bli bedre. Har dere problemer med å finne noen egne mål, kom da til oss som trener dere så skal vi finne ut noe. Jeg ser at det er tre ting dere bør trene mer på og det er hurtighet, hurtighet og hurtighet + styrke, styrke og atter styrke og bli tøffere og få litt bedre spilleforståelse, får vi til dette så blir alle bedre. Dere har jo allerede fått beskjed av Jan Roar om hva dere skal starte med før treningene. Dere skulle møte opp en halv time før, så skulle dere løpe dere varme en 20 min. tid og så være klare til trening. Jeg vil anbefale dere at dere løper rundt i Oksefjellet og prøver å presse dere litt ekstra, ikke stopp med en gang du føler deg sliten.

Ja, da er det bare opp til dere hvor gode dere vil bli, så jenter stå på. I kveld skal vi vise at det som skjedde i går var et engangstillfelle.

Top