Hjem / Nyheter / Oppkjøringskamp mot Partille

Oppkjøringskamp mot Partille

Skrevet

Ny stor treningskamp.

Vi fortsetter oppkjøringen mot Partille, med en ny stor kamp og denne gangen var det mot Kløfta J-15. Jentene kom gått i gang og ledet igjennom hele kampen, det var ingen overaskelse hvor seieren ville gå. Vi vant tilslutt 30 – 20.

I denne kampen fikk vi angrepet til å fungere, vi fikk flere back overganger med avsluttninger fra Andrea, (hun spilte stort i dag, jeg håper du ikke har dagen en annen gang også!).Vi fikk også prøvd oss på Viborg, den vil komme bedre og bedre etter som vi trener på den. Samarbeid og Timming, så kommer til å bli bra. Samarbeidet mellom Hanne, Marte og Betina er helt topp. Marte eneten kommer du igjennom eller du får fri spilt Betina, meget bra. Det var også andre som begynner å få ting til å fungere, som Ine. Det spiller ingen rolle vilke kant hun spiller på, ballen går rundt ørene på keeper alikevell å rett i mål, bra. Våre linjespillere gjør det også bra, de setter flere og flere fine sperrer på linje. De må bare huske på å løpe motsatt av det ballen går og så må de følge med på når det blir gitt informasjon om hva som skal gjøres. Vi må bare jobbe videre med hvordan dere skal stå i forhold til avtalene som blir gitt. Og i mål står Stine, meget god keeper, hadde mange kjempe redninger. Er også flink til å sette i gang rush.

Jeg vil si det at er det noe disse jentene er flinke til, så er det å holde tempo oppe. I går ga jeg beskjed om at de skulle roe seg litt ned på rush, det gikk noen min. så var de i gang igjen, egentlig veldig bra, de liker å ha høyt tempo. Samspillet på rush er topp, ballen går mellom jentene, her er det ingen ego`er.

I forsvar har vi litt mer å jobbe med, samarbeid mellom jentene må bli bedre, de må snakke mer sammen og lære seg å bytte spiller, bli tøffere i kroppen så blir dette bra.

Så får vi det til like bra når vi kommer til Partille, så blir det moro.

Top