Hjem / Nyheter / Tap mot Fjellhammar

Tap mot Fjellhammar

Skrevet

Fjellhammar ble for sterke for oss.

Så er vi tilbake til hverdagen, seriespill mot Fjellhammar for J-15,2. Her startet vi veldig godt holdt følge med FIL det meste av første omg. lå under 3 – 7 til pause. Jentene gjorde en solid forsvars jobb og slapp ikke FIL jenetene til så mye de ville, de måtte hele tiden bytte om på formasjonene. Også her holdt Linda oss inne i kampen. I annen omg. begynte vi å slite, gjorde en del tekniske feil i angrep og det resulterte i at FIL kom på kontringer, og da er det viktig at alle løper hjem i forsvar, hvorfor, jo hvis/når Linda redder, så skal dere ta returen, husk dette. Vi ble også slitne etter hvert og på slutten av kampen kjørte FIL over oss, og vi tapte 8 – 19. Det jeg oppdaget på slutten er at vi ikke klarer å henge med på tempo sideveis slik at vi hele tiden hadde to spillere på ballfører. Men en annen ting er at vi må bli tøffere alle sammen i angrep, vi må ta ansvar, prøve å komme igjennom, kjøre flere overganger, kryssninger og avtaler, men jeg regner med at det kommer etterhvert

Men jeg vil rose jentene for den holdning de har, de står på om det er for J-14…J-15,2 eller J-15,1. Det har blitt mange kamper på de fleste den siste uken, 8 i alt.

Nå blir det rolig en ukes tid, kun to treninger og så på onsdag må vi følge med på LSK semifinalenkamp mot VIF, vi bør tenke på noe annet også, enn bare håndball

Beklager Ole Martin, men du holder med feil lag (RBK)

FUGLAFUGLA

Top