Hjem / Nyheter / Tema turnering i «Kontringspill»

Tema turnering i «Kontringspill»

Skrevet

Meget bra spill under den første tematurneringen av 5

Ja da møtte alle jentene + de fleste av foreldrene opp i Ski hallen søndag den 11/9 i den første tematurneringen for J-14, det skal spilles 5 turneringer i løpet av sesongen og tema som går igjen er kontringspill +++.

Vi skulle møte Skedsmo 2 i den første kampen og der fikk vi større motstand enn vi hadde forventet. Kontringer ble det lite av, og det meste fungerte ikke helt som det skulle, vi sleit. Kampene varer bare i 17 min. så litt masing under kampen ble det, men vi dro i land en seier, 8 – 6 til jentene. Den som overasket meg mest var faktisk Linda i mål, hun hadde mange fine redninger + Ine som hadde to fine mål fra kant, bra jenter, ellers var det jevt spill av de andre på laget. 2 poeng, bra start på morgenen. Kanskje var de trøtte??

Så skulle vi møte Ski 2. De har vi ikke spilt mot før, så vi viste ikke hvordan de var. Vi kom godt i gang og fikk til mange kontringer under denne kampen ( 5 stk.). Vi hadde full kontroll og vant klart 9 – 5. I denne kampen var det Stine sammen med Marte og Andrea som virkelig sto frem, bra jenter. 2 nye poeng, full pott.

Så kom den siste kampen som var mot Vestli 1, disse hadde jeg sett på forhånd og forklarte jenetene hvem som måtte gjøre hva og mot hvem. Jeg trodde det skulle bli tøft, men hva som hadde skjedd med jentene i pausen før denne kampen, lurer jeg på. For dette var den beste kampen jeg har sett på veldig lenge. Samtlige var helt topp, mye bra spill både forsvar og angrep. Også i denne kampen må jeg trekke frem noen, spesielt Linda, hun var helt dronning i mål, hadde 9, 100% reddninger, helt rått spill. Her sto også Ine frem som en god venstre kant. Vi hadde også her noen fine kontringer av Andrea og Marte, bra. Bettina valset opp med sin høyre kant og Cecilie hadde en pærle av en froskeskudd med avlevering til linjespilleren. Vi valset over Vestli og knuste dem med siffrene 13 – 5. Vi hørte at foreldre til Vestli sa at LHK spilte tøft og hardt i forsvar, meget bra jenter, bare fortsett med det. Så alt i alt en topp kamp, synd vi ikke hadde flere den dagen, men det kommer nye muligheter til helgen. Da skal vi spille turnering nr.2. Jeg gleder meg. Så oppsumering av denne helgen var at jentene har nå begynt å forstå at det er lov til å gi litt juling, noen gule kort og noen utvisninger må vi regne med.

Så jenter, vi sees i Skedsmohallen til lørdag den 17/9, nye muligheter. Vi har nå 6 poeng av 6 mulige.

Top