Hjem / Nyheter / Grei seier over Skedsmo 2

Grei seier over Skedsmo 2

Skrevet

Jentene vant 17 – 12

Dette var en kamp jeg viste vi ville vinne og det gjorde vi også. Vi kom godt i gang og ledet med fem mål før Skedsmo fikk sitt første. Vi hadde en oppgave i dag og det var og holde oss på 6 – 0 forsvar og det klarte vi bra, men det er noen som ikke klarer helt å holde den og det straffer seg. Vi spilte så godt i forsvar at Marie hadde lite å gjøre i mål. Etter første omg. ledet vi 9 – 4 og Marie hadde i tillegg 8 redninger, bra Marie. Det var også en oppgave til som jentene hadde fått beskjed om og det var å skrå stille seg, det kommer seg fra kamp til kamp.

I angrep gikk det veldig bra i denne kampen. Mye oppspill til kantene og der lager vi alltid mål. I annen omg. la vi om til 4-2 i angrep og da skapte vi mye fine gjennomspill og innspill til streken. En annen ting som vi fikk til var å spille litt mere offensivt og da klare å snappe eller forstyrre angrepet til Skedsmo, her fikk Marte og Vilde det veldig bra til. Ellers fikk Trine det veldig bra til (6 mål). Rush fikk vi også bra til i dag, 8 mål på kontringer er veldig bra, det viser bare at jentene er villig til å løpe, spesielt Andrea. Og så var det Ine igjen, sliter og slåss i angrep og får uttelling, og hun er veldig sterk i forvar også, veldig bra

I annen omg. kom Linda inn for Marie og hun gjorde jobben sin hun også, så det hjelper med keeper trening. Så nå er det bare for deg Marie, å møte opp på keeper treningene på Tirsdager. Vi ble enige om i pausen at i annen omg. skulle vi gå ut å ha det moro og det syntes jeg dere gjorde, vi vant til slutt 17 – 12.

Ny kamp til helgen for J-15,1 og så har J-15,2 kamp den 2/11, husk det.

Top