Hjem / Nyheter / Rælingen var et hakk bedre enn oss

Rælingen var et hakk bedre enn oss

Skrevet

Tap 19 – 9

Så skulle vi møte Rælingen 2, jeg regnet med at de er av de beste i denne puljen, så jeg trodde vi skulle få noe å bryne oss på. Vi kom litt dårlig ut og lå under med fem mål midtveis i første omg. Så tok vi time-out og fikk justert forsvaret og derfra og ut spilte vi likt med dem, Rælingen ledet 10 – 5 ved pause.

I annen omg. var alle enig om at vi skulle spille 6-0 forsvar, p.g.a. de var flinke til å finte seg forbi oss. De var ikke så flinke til å avslutte med langskudd. Vi startet bra, men så begynte vi å bevege oss vekk fra streken og da ble vi straffet, de fikk inn noen lette mål på oss.

I angrep gikk det ikke så helt galt, men til tider gir vi fra oss ballen alt for lett og da blir vi straffet hardt med kontring i mot. Når det gjelder forsvars arbeidet har vi mye å hente, spesielt det med å telle og skrå stille oss, der må vi bli flinkere.

Men det var noen som sto frem i denne kampen og som spilte meget godt og da never jeg Trine på sin VB+MB plass, vi hadde Ine både i forsvar og som LS, Betina med sine fine avslutninger fra kant. Ellers spilte de andre jevnt over bra. Dere har nå begynt å ta i forsvar, det merket vi på alle utvisningene vi fikk, men det er lov, vi spiller tøft, det gjør vi til dommeren blåser.

Som vi alle er enige om, så er denne kampen over og historie, nå skal vi bare se fremover og nye muligheter, det får vi allerede til søndag. (to kamper).

Top