Hjem / Nyheter / LHK90 Gutte laget

LHK90 Gutte laget

De blir bare flere og flere.

Gutte laget bare vokser og vokser, fra nyttår og frem til i dag har det kommet 7 nye spillere og teller til sammen 22. Det er meget bra. Og det som er morsomt med disse spillerene er at de er så trenings- og lærevillige at det er en fryd å være trener, sier Laila og Lise. Mange av de nye er 10 åringer, så de må det søkes om disp, hvis de skal kunne få spille kamper og det tror jeg de vil. Det har også kommet trenerene for øret at flere av spillerne syns at håndball er mer gøy enn fotball, og det lover jo bra. Selv om det selvfølgelig skal være mulig for å kombinere dette, så er det jo en bra start for klubben vår og en utrolig god reklame for videre satsing av guttelag. Så da er det opp til klubben og ta vare på disse gutta og setter av treningstid og gjør evt. innstøt mot flere skoler for å få med enda flere gutter. Det bør jo være mulig, også i Lillestrøm, å ha både håndball og fotball for gutter.

Når det gjelder treningstid, så begynte vi med noe nytt i går. Vi møter kl. 16,30 i treningssalen og varmer opp der og kan da bruke hallen til håndballtrening fra kl. 17 til 18. Da bruker vi ikke verdifull tid på banen til oppvarming. Og det var nesten 100% oppmøte kl.16,30, kjempebra.

Hilsen fornøyde trenere

Laila og Lise