Hjem / Nyheter / Meget bra spill, tross tap

Meget bra spill, tross tap

Skrevet

Vi kunne tatt dem, men det ble tap 16-12

Ja i dag skulle vi møte Lørenskog J-15, vi stilte med rent 14 lag. Jentene var litt forsiktige i starten, og vi kom fort på etterskudd, men så våknet jentene og fikk inn noen fine kontringer etter godt forsvarsarbeid. og da var vi plutselig i ryggen på dem igjen. Så resten av omg. fulgte vi dem, men vi lå bare under med 8-6 til pause.

Starten av annen omg. trodde jeg jentene hadde sovnet, vi gikk på en skikkelig smell og vi scoret ingen mål de første 10 min. og Lørenskog bare øket sin ledelse. Men så skjedde det noe, de tro til i forsvar og fikk Lørenskog litt ut av stilen og vi kom så det virkelig merkes. De spilte til tider kjempe håndball, ballen gikk i stor fart og fine bevegelser på alle jentene. Vi kom fort opp i ryggen på dem, men måtte se oss slått 16 – 12 til slutt. Hadde jentene vært våkne fra start så tror jeg vi hadde tatt dem, men jeg er kjempe fornøyd med spillet som de gjorde. Fortsetter de med slikt spill kan det bli morsomt fremover.

Så i dag var det lag seier, alle gjorde en fin innsatts, og jeg vil ikke trekke frem noen spesielle i dag, alle gjorde alle gode, samarbeid og god lagånd.

Takk til Linda, Bettina, Marte, Andrea, Ine, Cecilie, Veronika,Vilde og Stine, det er tydelig at dere liker dere best når dere spiller sammen.

P.S. Vilde nå var jeg vel flink, som fikk dette fort inn på hjemmesiden vår?

Top