Hjem / Nyheter / Toppkamp av damelaget

Toppkamp av damelaget

Damelaget lekte med Kløfta, seier 29 – 16

Dette var en morsom kamp for oss som fulgte med kampen fra tribunen. (vi var vel 10stk som heiet på LHK). Det startet med to kjappe mål fra venstre kanten ved Hanne (Gundersen), Kløfta klarte å få inn et mål og det var det nærmeste Kløfta var LHK. Resten av kampen styrte jentene.

Til tider av første omg. spilte jentene veldig bra, tøffe i forsvar, spesielt i midten. I angrep gikk det også veldig bra med fine kombinasjoner og overganger, de var oppi i en fem måls ledelse og da virket det som de slappet litt av, for på slutten kom Kløfta litt mer med, men jentene ledet 13 – 10 til pause.

I annen omg. fortsatte jentene med bra spill. Godt forsvar, ga flere fine kontringer og da viste Stine (Edvardesen) seg frem, kjapp til beins og da ble Kløfta litt for stygge med henne og det resulterte i to 2.min på Kløfta og det utnyttet Monica (Skogvold) ved å sette inn straffene som vi fikk. Og videre utover i kampen så lekte jentene med Kløfta. De hadde to fine avtaler som de fikk kjørt og den ene gikk på at venstre bakspiller later som hun mister ballen bakover mot sidelinjen, (mot innbytterbenken) der sitter Linn (Øverstad-keeper). Alle tror (at ballen skal gå ut over sidelinjen, spesielt Kløfta) de løper for å ta et raskt innkast og våre jenter beveger seg også hjemmover, men linjespiller til LHK står igjen, Linn fanger opp ballen og kaster da ballen til linjespiller som står helt allene og hun scorer, trener til Kløfta skriker alt han orker til jentene sine om å stå, for han hadde sett hva som skjedde, men det var for sent. Godt team arbeid av laglederne til LHK.

LHK vant til slutt 29 – 16, det kunne fort blitt mer, men alle jentene skal få ros for kjempe innstilling og god innsatts. Vi gleder oss til neste hjemmekamp som er i Skedsmohallen til Søndag (15/1) kl.19,20 og det er mot Fet.