Hjem / Nyheter / Sesongen er avlsluttet for damelaget

Sesongen er avlsluttet for damelaget

Sesongen 05-06 er ferdigspilt

Etter en hektisk og urolig start på sesongen har damelaget hatt en sinnsyk utvikling etter jul. De har levert mange knall matcher der man ser konturene av ett lag med stort potensiale. Hovedtrener Henrik Nordnes og assistent Andrè Ravnøy fikk utover vinteren samlet en bra plattform med spillere som er interessert i å bringe LHK90 oppover i seriesystemet.

Nordnes og Ravnøys første jobb var å få humøret, selvtilliten og gleden tilbake i spillergruppa. Etter intensiv jobbing kom dette mer eller mindre tilbake hos alle sammen utover vinteren… (intern: ikke rart det blir bra humør på trening med Henrik sine 10 meter lange armer) eller (apekatten Henrik når man kjører Har`n på apparater spm oppvarming) Dette målet nådde gruppa sammen… Troen på seg selv, skal laget ha opp på ett enda høyere nivå enn der det er i dag.

Da det nye trenerteamet først ble klart langt ut i sesongen, så de på denne vinteren og våren som en innkjøringsperiode der målet var å få en stabil gruppe med godt trente spillere som møtte på trening og ville satse videre frem mot neste år. Dette målet er delvis nådd. Laget har akkurat nå 12 spillere. Det er 4-5 spillere på trappa som ønsker og spille for LHK. Disse skal være med laget å trene utover og skal prøvespille i diverse treningskamper nå på våren. LHK90 har også mange spennede spillere på 16-17 og 18 nivå som er aktuelle for damelaget. Trenerteamet er stadig i dialog med Arne, som er trener for denne spillergruppa.

Etter en lang sesong har jentene nå trappet ned på trening. Det er kun fellestrening mandag og onsdag. Laget setter i gang sesongoppkjøring for 06-07 etter 17. mai.

NESTE ÅR BLIR ETT HELT RÅTT, LHK90- DAMER ÅR!