Hjem / Nyheter / Treningsleir på hytta til Linda

Treningsleir på hytta til Linda

I flott sommervær inviterte Lindas mamma og pappa jentene til treningsleir på hytta ved Øyeren. Det ble en kjempedag – med mye av alt, både trening og hygge.

Løping i trapper og på vei, styrketrening og svømming var bare noe av det Lars hadde lagt opp til for jentene.

To tøffe økter ble gjennomført med lunsj og avslapning i mellom. Da dagen var over hadde jentene løpt 3000 trappetrinn, 4,3 km på vei, svømt over sundet til øya på andre siden for Lindas hytte og gjennomført diverse styrkeøvelser. Et spillermøte med en film om mental trening ble også kjørt for jentene.

Etterpå ble det bading, grill, hygge og kos. Rita og Ove, Lindas foreldre, hadde fyrt opp i stampen, de sørget for at jentene fikk i seg mt og drikke og sannelig vanket det både kaffe, kaker og annet godt på de voksne også.

Både jentene og foreldrene som var med, stortrivdes på den idylliske hytteperlen ved Øyeren. Ikke minst var båtturene med Ove populære der både jentene, Lars og mammaene til Betina og Andrea fikk prøvd «dragen», den flygende farkosten.

Stor takk til vertskapet fra hele laget og foreldrene!

Takk også til Ole Martin og Lars for flott opplegg og til klubben som var med å sponse treningsleiren til jentene.

Her finner du foto fra seansen.

Og hva sa Lars?

– Det har vært en kjempebra treningsleir. Jentene er slitne nå etterpå, det er klart. Det er fordi de har lagt ned en veldig bra innsats.Jeg synes det gikk over all forventning. Og fortsetter de slik, blir det veldig bra.