Hjem / Nyheter / Hjelpetrener søkes til talentfullt lag

Hjelpetrener søkes til talentfullt lag

Vi har 16 talentfulle, flotte jenter og en dyktig hovedtrener som også er trenerutvikler i Norges Håndballforbund. Men vi trenger i tillegg en engasjert og kompetent hjelpetrener. Kanskje du er den vi jakter på?

Det vi søker er en trener som har håndballbakgrunn og som er engasjert, og som vil være med på jobben med å få jentene opp et trinn til på håndballstigen. Vi trener i Skedsmohallen tirsdag, torsdag og fredag. I tillegg har vi egentreningsprogram, ekstra-treninger og leirer eller treningshelger gjennom året. Vi deltar i A-serien i inneværende sesong, foruten at vi er påmeldt Umbro-cupen og har planer om deltakelse i flere andre turneringer.

Vi tror vi har et attraktivt lag å være hjelpetrener for. Hovedtreneren er Lars Johansen, trenerutvikler i Norges Håndballforbund, så her kan man både lære mye og samtidig holde seg oppdatert om alt nytt. Vi har et erfarent og godt laglederapparat og en foreldregjeng som stiller opp både på treninger, dugnader og kamper. Vi har også en lagets tidligere trener, som er tilgjengelig når det kniper. Men ikke minst: Vi har en fin jentegjeng, som er engasjert, har en god treningskultur og et godt lagmiljø.
LHK-90s 1991-jenter har også i flere år utmerket seg med fine resultater, både i seriespill og i turneringer. I fjor vant vi B-temaserien og nådde semifinalen i Bon Aqua Cup. I 2005 spilte vi 8-.delsfinale i Partille Cup.

Nå har vi fått en rekke nye nye spillere fra en naboklubb og vi ønsker å utvikle oss videre.
Dersom dette kan være interessant for deg, ønsker vi at du tar kontakt med styret i LHK-90 eller gir oss en melding slik at sportslig ledelse i klubben kan kontakte deg,. Ønsker du å vite mer om oss kan du også ta kontakt med lagets hovedlagleder Ole Martin Solheim på telefon 901 20 253. Vi vil gjerne ha deg på plass i trener-teamet til Lars så raskt som mulig, så det er ingen ting å nøle med. Vi lover deg: Dette blir gøy!

Forøvrig LHK-90 er en håndballklubb med vel 350 aktive spillere i alle aldersklasser. Hjemmebanen er Skedsmohallen, som det også spilles landskamper i. Klubben har god økonomi.

PS: Er det en stund siden denne stillingsannonsen ble lagt ut og du lurer på om jobben er besatt? Hvorfor ikke ringe likevel og sjekke. Kan hende er vi fortsatt på jakt etter deg.