Hjem / Nyheter / NIF-Hummel cup

NIF-Hummel cup

Skrevet

Jublende J12-1 etter 2-1 seieren i B-finalen mot Heimdal

FLOTT INNSATS I NIF-HUMMEL CUP

Nordstrand Hummel Cup ble arrangert 25. – 27. august. Vi har all grunn til å være stolte av våre lag. J12-2 ble slått ut i semifinalen i A-sluttspillet mens J12-1 vant B-sluttspillet! Ellers så ble vi lagt merke til i alle klasser. De yngste lagene (G10+11 og J9, 10 og 11)hadde gode resultater. Flere seiere enn tap ble totalinntrykket i disse kampene. De andre lagene vi hadde med (J13, J14 og J18), kom også langt i sine klasser. Ikke dårlig så tidlig i sesongen med lite trening for de fleste av lagene. Dette lover bra for resten av sesongen. Vi gratulerer alle lag med innsatsen. Dere gjør oss stolte alle sammen!

Alt i alt en veldig positiv cup og det er bestemt at vi skal satse på denne åpnings-cupen også neste år.

Top