Hjem / Nyheter / 12-33 tap for Helset 1

12-33 tap for Helset 1

Det ble stortap mot Helset 1 i Tærudhallen søndag 22. oktober.

Laget som stilte i de blå draktene idag var Linda, Jeanette, Stine, Marte S.N, Ine, Bettina, Dina, Elisabeth, Maiken, Siri, Cecilie og Veronika.

1. omgang:

En uheldig start, konstaterer Lars. Vi får 3-4 mål mot oss før vi får snudd oss og rekker å komme i gang. Vi kjører overganger. Men de faste mønstrene sitter ikke. Gjennombruddene kommer ikke. Avslutningene uteblir. Dessuten er Helset gode. De har mer fart enn oss. Ferdighetene er bedre. Laget er rett og slett bedre trent, mener Lars. Vi henger ikke med når de rødhvite Helset-jentene kommer over oss. Etter 15 minutter står det 2-8. Ved pause: 6-18.

2. omgang:

En fortsettelse av 1. omgang, noterer Lars. Vi gjør tekniske feil. De kontrer og scorer. Gode lag gjør ting enkelt: Kraftig pådrag mot mål. Så skudd eller innspill. Ikke noe hokus pokus. Bare kraft og fart. Det scorer Helset på. Hva gjør vi idag? I stedet for pådrag, innspill eller skudd, sender vi pasninger, havner inn i vanskelige situasjoner og må ut og starte på nytt. Vi har ikke tempo. Mister rytme. Litt ut i omgangen setter vi frimerke på en av Helset-spillerne. Da fungerer det noe bedre. På slutten scorer vi 4 av omgangens 6 mål. Et par av dem kommer fra kant etter fine kontringer.

Dette sa Lars etter kampen:

– Er du uheldig og får mange mål rett i fleisen, er det fort gjort å falle sammen. Det mentale er viktig. Det så vi også her. Jentene fikk det vanskelig. Vi er normalt ti mål eller mer bedre enn det vi får vist idag. Nå må vi bare lære. Vi må jobbe videre, stå på og se frem mot neste kamp.

– Noterte du noe på plussiden idag?

– Jentene kjemper. Noen av dem viser at de vil vbeldig mye. Det var positivt. På fredag var de for slappe. Idag var de ikke gode nok, men de kjempet. De jentene som ga alt kan gå med hodet hevet etter kampen. Dessuten var det brukbart målvaktspill. Denne kampen var ikke enkel for målvaktene. Likevel så vi en del gode redninger.

I kolonnen for ting å jobbe med fremover noterte Lars flere ting både i forhold til tempo, teknikk og presisjon.

– Hva syntes du om Helset?

– De imponerte meg rett og slett. De var bedre enn jeg trodde.

Bilder fra kampen mot Helset finner du her.

Her er resultatene fra helgens kamper i puljen vår:

LHK-90 – Helset 1 12-33
Kråkerøy – Holter 23-10
Oppegård 1 – Veitvet 28-14
Ull/Kisa 1 – Oppegård 1 16-31

Neste kamp er mot Holter om en uke. Da er det igjen nye muligheter!