Hjem / Nyheter / 22-16 over Enebakk i treningskamp

22-16 over Enebakk i treningskamp

To dager før seriekampen mot Helset 1 møtte vi Enebakk til treningskamp i Skedsmohallen.

Resultatet ble 22-16 seier over de grønn og hvitkledte jentene fra Flatebyhallen.

Laget idag: Linda, Jeanette, Marte N, Ine, Cecilie, Siri, Stine, Maiken, Bettina.

1. omgang:

Enebakk leder 2-0 etter 5 minutter. Vi går opp i 10-4. Men Enebakk kryper innpå igjen. Helt til 10-9. Trener Lars konstaterer at prestasjonene svinger alt for mye. Fra brukbart til svakt. Ved pause er stillingen 11-9. Bettina skader seg i kneet. Heldigvis kommer hun inn igjen på slutten av kampen.

2. omgang:

Et par kjappe mål. Vi er oppe i 20-14. Men igjen svinger prestasjonene. Dessuten går skuddene stolpe ut eller reddes av en god Enebakk-keeper. Ampert blir det også. To-minutters utvisningene sitter tett en periode. Trener Lars ber jentene ta det med ro. Vil ikke ha stygge taklinger. Da kampen blåses av, står det 22-16 på tavlen.

Lars etter kampen:

– Idag var det ikke så bra. I enkelte perioder fungerer det noenlunde. Men i andre perioder faller vi helt nedpå. Disiplingen er for dårlig. Vi kommer for sent inn i en del taklinger. Disse tingene må vi jobbe med.

– Søndag er det kamp mot Helset, laget som topper serien etter siste serierunde?

– Ja. Så nå gjelder det å få opp humøret igjen. Vi må være mentalt forberedt på topp innsats. Så må vi varme godt opp. Ta en god prat. Da kan det bli noe helt annet en idag. Det tror jeg, slutter Lars.

Myndig og våken dommer i treningskampen var mammaen til Bettina:

– Tøft å dømme alene på dette nivået. Det ble jo litt ampert også. Blåste en del for å unngå stygt spill, men jeg kunne nok blåst ennå mer, oppsummerte hun etterpå.

Et par bilder fra denne treningsmatchen fredag 20 oktober er her.

Da er vi klare for kjempekamp i Tærudhallen søndag. Vi gleder oss og har trua!!