Hjem / Nyheter / Bettina tatt ut til regional samling

Bettina tatt ut til regional samling

Skrevet

Vi gratulerer vår eminente kantspiller Bettina som er tatt ut til spillerutvikling-samling.

Hun skal være med på flere samlinger i november i regi av region Østlandet.

Foruten Bettina er jenter fra Fjellhammer, Nit/Hak, Jardar, Høland, Ski og Vollen tatt ut i spillerutviklingsgruppe 2. Det er i alt tre grupper i Jq5-klassen.

Alle regionene i Håndball-Norge kjører såkalte spillerutviklings-miljøer i regi av Norges Håndballforbund. I disse samlingene får spesielt utvalgte spillere tettere oppfølging. Spillere som har lyst til å forsøke å kvalifisere seg for utviklingsprosjektet, må oppfølge følgende kriterier når de tas ut: V
ære interessert i å bli en bedre håndballspiller, ha et utviklingspotensiale, vise stor treningsiver, evne til å lytte og følge med på instruksjon, væreopptatt av å bli selvstendig i treningsarbeidet, finner vi et forbundsskriv fra 2004.

Stå på Bettina!Top