Hjem / Nyheter / Holter – LHK90 13-20

Holter – LHK90 13-20

Igjen svingte prestasjonene. Men det holdt til seier. Og vips så var vi bare to poeng etter Veitvet på 3. plass.

29. oktober var det fjerde serieomgang i HIF-hallen i Nannestad. Motstander var Holter som før kampen lå på siste plass i serien.

Holter har de siste to årene prøvd seg i A-serien etter flere år å ha ligget i toppen i B-puljene sine.

Kort oppsummert:

I 1. omgang drar jentene i fra. Selv om spillet varierer og vi brenner flere straffer, leder vi 9-4 ved pause. I 2. omgang gjentar mye av det samme seg. I en periode scorer vi flere fine, kjappe mål og er en periode ti mål foran. Men så går angrepene litt i stå, pasningene sitter ikke, og seieren blir til slutt med 7 mål.

Slik oppsummerer Lars kampen:

– Det svinger mye. Vi spiller i perioder veldig bra. I andre perioder går det mindre bra.

Lars mener at det i forsvar fungerer OK. I angrep sliter jentene noe mer. Spesielt med å få tempo på ballen. Heller ikke pådragene er slik de bør være.

– Det er en prosess vi må bruke tid på. På samme måte som jentene må jobbe videre med å bli stabilt gode over tid, sier Lars.

Konklusjonen hans er likefullt positiv: Selv om Holter er et lag vi skal slå, gjør vi en OK kamp.

Laget denne gang:

Bettina, Elisabeth, Siri, Cecilie, Stine, Jeanette, Andrea, Linda, Maiken, Marte SL. Forfall: Ine og Marte N.

Ellers fra serierunden:

Helset 1 slo tabelltoer Oppegård 1 med 36-16, nesten identiske siffre som vi tapte mot Helset med. Helset troner nå alene på toppen. Tredjeplass-innehaver Veitvet – som vi slo – vant over Rolvsøy 1. Dermed rykket Rolvsøy bak oss. LHK-90 er oppe på 6 plass, helt likt på poeng med Sarpsborg og Kråkerøy og bare to poeng bak Veitvet. Fredag møter vi Ull/Kisa på nestsiste plass og søndag møter vi Kråkerøy. Med topp innsats og seier kan vi virkelig melde oss på i kampen om plass i A-sluttspillet.

Her vurderer Lars de to kampene:

– Ull/Kisa har jeg ikke sett, men ut fra rapportene jeg har er det en motstander vi bør ha sjanser mot. Selv om de ligger bak oss på tabellen, er det viktig å huske på at hver kamp lever sitt eget liv.

– Kråkerøy-matchen på søndag blir viktig. Det er et brukbart lag. Kråkerøy er ofte gode. Men jeg har absolutt tro på jentene. Oppladningen har ikke vært ideell i og med at trenerbyttety, menjentene må konsentrere seg og tenke positivt og huske på det vi har snakket om på trening.

Her er bilder fra kampen mot Holter.

PS: Holter har ikke sendt inn kampskjema. I alle fall er ikke tabellen på Håndballforbundets sider korrekt oppdatert ennå. Kampresultatet er ikke registrert.