Hjem / Nyheter / Ivar med comeback

Ivar med comeback

Ivar Gundersen er tilbake som trener. Sammen med Sportslig utvalgsleder Espen Foss og SU-medlem Terje Knutsen. Ordningen er midlertidig.

På foreldremøtet i Skedsmohallen tirsdag 30. oktober opplyste Espen og Terje at klubben arbeider for å få på plass en permanent løsning.

Målet er å hente inn to kompetente personer som kan være jentenes faste trenere i 2007/2008-sesongen.

– Frem til da har vi Ivar. Vi tror at det er den beste midlertidige løsning vi kan få. Ivar og jentene kjenner hverandre godt fra før, sa de to klubbrepresentantene.

Espen og Terje blir med som medhjelpere.

– En av oss blir alltid med på treninger eller kamper. Hvis Ivar ikke kan, stepper en av oss inn for ham, forklarte Espen.

Espen er tidligere spiller, trener, utvalgsleder, dommer og klubb-leder i LHK-90. Han var i sin tid med på å stifte klubben.

Terje var med på å stifte Skedsmo HK. Han spilte i mange år for klubben. I LHK-90 har han også vært med i en årrekke – i ulike roller.

På møtet – der 10 spillere og 12 foreldre deltok – forberedte Espen og Terje jentene på at det kan bli enkelte endringer i treningstiden.

Det var på treningen sist torsdag at Lars fortalte jentene at han måtte gi seg som j15-trener.

En rekke oppgaver i regi av håndballforbundet samtidig med hovedansvaret for tre j13-lag, ett j15-lag og et regionslag gjorde at kabalen ikke lenger gikk opp.

– Takk for innsatsen og det du har lært jentene. Lykke til videre, sa lagleder Ole-Martin til Lars på slutten av møtet – på vegne av både spillere og foreldre.

Lars fortsetter å trene J13 i LHK-90. Fra torsdag er Ivar tilbake på treningen – sammen med Espen.