Hjem / Nyheter / Vi møter Raumnes/Årnes i Umbro Cup

Vi møter Raumnes/Årnes i Umbro Cup

Det er duket for lokal-oppgjør i Umbro Cup. Jentene møter Raumnes/Årnes i 1/16 finalen.

I forrige runde feide vi Jar ut av cupen med timålsseier. Denne gang møter vi et lag fra samme distrikt. Møtet finner sted på hjemmebane, men dato for oppgjøret i Skedsmohallen er i skrivende stund ikke fastsatt.

I 1/32 finalen i Umbro Cup hadde Raumnes/Årnes walkover.Laget har spilt bare en kamp i sin pulje i A-serien for 15-åringer, og tapte kun med ett mål mot Fet. 19-20 ble resultatet i Fets favør. I Partille Cup i sommer tapte laget 3-14 for Fjellhammer 1 i 1/16 finalen i B-slutspillet

Selv om Raumnes/Årnes ikke har de største resultatene å vise til, kan man konstatere at laget neppe blir noen kasteball for våre jente. Vi satser derfor på at de henter frem igjen farten, innsatsen og fokuset fra forrige kamp.

Kampen skal spilles før 12. november, står det på Norges Håndballforbunds nettsider. Det kan bli fredag 10 november, men avvent beskjed fra Linda og Ole Martin.

Vi gleder oss og ønsker spillerne lykke til!