Hjem / Nyheter / J15 med egen gjestebok

J15 med egen gjestebok

Vil du sende en beskjed? Gratulere en lagvenninnene med dagen? Eller sende en melding om den kommende kampen eller treningen? Nå har du mulighet via j91-jentenes nye gjestebok.

Vi ser at andre lag har suksess med gjestebøkene sine. For eksempel har både Nit/Hak, Fjellhammer, Oppegård, Sarpsborg 1 et nettsted der trenere, ledere og supportere sender hilsener og gir beskjeder. Spillerne snakker med hverandre og prater om håndball. Spillere fra andre klubber hilser også.

På j15 i LHK-90 prøver vi nå en periode på det samme. Du vil heretter kunne finne en link til gjesteboken i forbindelse med referatene fra kampene. Som oftest vil du finne den nederst på sidene. Ta den gjerne i bruk. Få gjesteboken til å leve. Gi ros. En koselig hilsen. Foreslå et felles lagtiltak eller diskuter hvordan dere skal spille i neste kamp. Kanskje har du en melding alle bør få. Eller kan hende du har en tilbakemelding i forhold til noe av det som står på nettsiden vår.

Fint om gjesteboken forblir et sted for positive, hyggelige meldinger. Pass på hva du sier og hva du legger ut for alles øyne. Bruk gjerne bare fornavn, og dropp epost-adressen din om du vil, så legger du ikke ut «hele deg» i hytt og gevær. Innlegg som kan være støtende eller på annen måte ikke hører hjemme i gjesteboken, blir slettet.

Gjesteboken finner du her.

🙂 erik

PS: Har fått et par spørsmål om man kan finne eldre artikler på nettsiden – saker som du ikke lenger ser på «førstesiden». Trykk på «Arkiv» nederst på siden (i røde bokstaver i rødt felt, er ikke så lett å se). Da får du opp alle saker om laget helt tilbake til 2003. God fornøyelse…