Hjem / Nyheter / – Moro å være med jentene igjen!

– Moro å være med jentene igjen!

– Det var veldig moro å møte jentene igjen. Jeg registrerte hvordan alle jobber for hverande, sier Ivar, strålende fornøyd etter seieren i comeback-matchen.

Etter kampen mot Ull/Kisa 3. novemver var han full av ros til jentene:

– De er strålende, hver og en. Jeg er veldig godt fornøyd med det de presterer.

Tirsdag ble han spurt av klubben om han kunne overta jentene igjen for en periode. Da kona sa ja, sa Ivar også ja. Klart han stillte opp når klubben og jentene han har vært trener for de siste årene, trengte hjelp.

Torsdag ledet han jentenes trening igjen. Fredag var det seriekamp. Søndag venter et nytt oppgjør mot Kråkerøy. Med andre ord: Det går slag-i-slag igjen for håndballentuasiasten fra Leirsund.

Egentlig hadde han takket av som trener for å ta det roligere.

– Det er en midlertidig løsning. Det har klubben fått beskjed om. Jeg vil ha noe mer tid på hjemmebane. Jeg dømmer tross alt en del også, så derfor er avtalen at klubben skaffer jentene nye faste trenere, sier Ivar.

Men han legger ikke skjul på at det var gøy å møte jentene igjen. Og ekstra moro var det at flere av spillerne og foreldrene sendte ham meldinger og ønsket ham velkommen tilbake.

– Slikt er hyggelig. Det kunne jo vært slik at man sa at «Uff, nei, må vi få han fyren der igjen, nå da».

Siden seriepremieren mot Sarpsborg i september har Ivar ikke sett jentene i aksjon, bare fulgt dem på nettsiden og via e-poster fra Ole Martin. Han har sett at de har vunnet mot Veitvedt og blitt overkjørt av Helset. Torsdagså han at de gjorde nye ting de har hatt på treningene i høst.

– Jeg så også på treningen at en del har utviklet seg. Og fremover skal vi trene ennå mer, spesielt på rush, avslutninger og finter. Og så kommer jeg til å kjøre en del 15-15 intervaller inne i hallen. Tror det kan være bra for jentene i tillegg til den løpingen de gjør ute foran hver trening, sier Ivar.

Han forteller også hva de varslede treningstid-endringene blir:

Tirsdagstreningene flyttes til 1930 til 21.00, hvorav en del blir løping og en del blir trening i hall. På torsdager kan det bli trening fra 20.30 til 22.00, også da blir det løping i 30 minutter først. Men tidene er ikke endelig spikret. Vi må vente på endelig e-post fra Ole-Marti. Treningstiden avhenger blant annet av hvordan man får kabalen til å gå opp med de andre lagene som trener i Skedsmohallen.