Hjem / Nyheter / Tap mot Kråkerøy

Tap mot Kråkerøy

Kråkerøy ble for sterke. Østfoldlaget vant 25-19 over jentene våre i Tærudhallen.

1. omgang:

Jentene så Kråkerøy-spillerne før matchen. De konstaterte at flere var høye. Det betyr som oftest mange skudd utenfra. Derfor blir de enige med Linda og Ole Martin om å spille 6-0 forsvar. Tøft og hardt. Støte og avverge angrepene.Vi får en kjempestart. Putter tre før Kråkerøy får inn ett. Etterhvert blir det jevnere. Det står 6-6, 7-7 og 8-8. Likevel ser det ut som om vi har kontroll. Jentene ligger som oftest ett mål foran. Helt til siste minutt. Ikke bare utligner Kråkerøy. De går også opp i ledelsen for første gang. Pauseresultat: 12-11.

2. omgang:

I pausen var jentene, Linda og Ole Marti samstemte om taktikken: Det skulle fortsatt jobbes knallhardt. Dette kunne vi dra i land. Men ikke før Skedsmo-dommerene Vidar og Marius – sistnevnte trente flere av jentene i fjor – hadde blåst i gang omgangen, fikk vi tre-fire mål mot oss. Vi tok time out. Og etterhvert kom jentene seg igjen. De knep innpå. Mer og mer. På 18-18 sto kampen og vippet. Men med ett skjer det noe: Koker det i hodet – både hos spillere, ledere og dommere? Er vi for slitne? Feilpasningene kommer. Vi straffes hardt. Målene renner inn i feil ende av banen. I tillegg får vi uheldige utvisninger. Spillere og ledere kniper igjen munnen, men reagerer også på et par viktige dommeravgjørelser. Også de går mot oss. Dermed går lufta ut av oss de siste minuttene. Flere mål kommer. Sluttresultat: 25-19.

– Vi hadde troen. Seksmålstap høres stygt ut. Men vi var fullt på høyde med dem. Matchen i Tærudhallen lignet på Veitvet kampen. Den gang tippet det vår vei. Denne gang gikk Kråkerøys vei, sier Ole Martin.

– På plussiden denne gang?

– Jentene hadde en kjempeinnstilling til kampen. De gjør også mye av det vi sier til dem. Dessuten kjemper de godt. Jeg tror de fleste var rimelig slitne og ga alt. Dessuten er det grunn til å trekke frem Lindas redninger denne gang. Hun sto kjempebra. Hadde dobbeltredningerm, tok straffer og hadde en helt rå 1. omgang.

– Hva noterte du at vi skal lære av?

– Kast og mottak. Det bllir mange feil. Det straffes vi hardt for. Dessuten blir vi for slitne for fort. Men nå har Ivar satt i gang kondistrening utenfor den vanlige løpetreningen. Da får vi se om det hjelper.

– Konklusjon?

– Vi er fullt på høyde med de fleste lagene vi har møtt. Derfor er det grunn til å se fremover etter dette – selv om vi falt litt på tabellen, slutter Ole Martin

I puljen er det superjevnt mellom oss og tre andre lag. Sarpsborg og Kråkerøy gikk forbi oss etter helgens seriekamper. Men allerede i neste seriekamp kan det være vår tur igjen. Både Sarpsborg og Kråkerøy har for eksempel serieleder Helset igjen.

Laget denne gang var:

Veronika,Bettina, Siri, Elisabeth, Dina, Camilla, Stine, Jeanette, Linda, Andrea, Maiken og Cecilie

Frem til neste seriekamp kan du korte ned ventetiden med å kikke på videoen fra forrige seriekamp mot Ull/Kisa. Den finner du her.