Hjem / Nyheter / Hyggelig juleavslutning II

Hyggelig juleavslutning II

Skrevet

God deltakelse og hyggelig stemning preget supporterne, les foreldrenes, juleavslutning på Baråtti.

Etter en lang høstsesong med kjøring, heiing og solid oppbacking av jentene samlet 15 foresatte seg til velfortjent juleavslutning på Strømmens rocke-cafe.

Et prisverdig initiativ fra Maikens pappa Wiggo, som også sørget for superbillig inngang, pizza og bord, gjorde sitt til at j91-fansen fikk en trivelig kveld.

Kvelden startet for mange allerede klokken 17 da man samlet seg rundt stedets storskjerm for å følge Norges semifinaleseier 28-24 mot Frankrike i EM.

Etterpå ble det pizza med drikke til.

Fra 22-tiden og utover fulgte gruppa Tales opp med musikk fra 80-tallet og frem til idag – for det meste gitarbasert rock.

Spesielt hyggelig var det at Ivar og Ada var med. Ada er den vi kan takke for at vi får låne Ivar som trener til håndballjentene våre flere ganger i uken.

Foreldre fikk innemellom all musikken anledning til å bli bedre kjent, det ble diskutert håndball, både lokalt og nasjonalt og vi var alle skjønt enige: LHK-90s j01-årgang er verdens herligeste jentegjeng, et flott håndballag, med all verdens spilleglede, potensiale og fremtidsmuligheter.

Og vi gleder oss til fortsettelsen; både frem mot våren, sommerens Partille turnering og senere høydepunkt.

God jul også til alle ivrige supportere som støtter opp om laget! Ogtakk for en hyggelig kveld!

Top