Hjem / Nyheter / Hyggelig juleavslutning

Hyggelig juleavslutning

Bowling, pizza, hygge og latter. Juleavslutningen i Skedsmohallen ble en koselig affære.

Samtlige jenter stilte opp. Den eneste som var savnet var lagleder Linda. Som styremedlem måtte hun prioritere møte og juleavslutning for trenere og lagledere i LHK-90.

Mens pizzaene ble ferdige i ovnen, gjennomførte jentene to runder med bowling. Det ble en akkurat passe uhøytidelig affære. Jentene sendte avgårde kule etter kule. Innemellom pratet de og hygget seg.

Første runde vant Elisabeth. Andre runde tok Siri Marie. Lagleder Ole Martin gratulerte og overrakte premier – to store poser med diverse potetgull og snacks. Kveldens toppscore: 141 poeng.

Både Ole Martin og trener Ivar markerte seg som habile bowlere. De utkjempet harde slag – utenfor konkurranse.

Samtidig med bowlingen spilte forøvrig det norske kvinnehåndballandslaget EM-kamp mot Makedonia på TV. Håndballinteresserte spillere og ledere fikk også tid til å se litt på TV-skjermen og studere og diskutere det norske spillet.

Etter konkurransen ble det servert rykende varme pizzaer og brus. Mer prat, mer latter og mer hygge. Først etter to og en halv time tok ungdommer og voksne kvelden.

Et fint sosialt tiltak der jentene kunne hygge seg litt med hverandre – helt uten å tenke hverken løpsøvelser eller teknisk trening.

Takk for mange flotte, spennende opplevelser i høst, jenter, og god jul til dere alle sammen!

Lagets gjestebok finner du her.