Hjem / Nyheter / Seier 24-22 over Jar 1

Seier 24-22 over Jar 1

En slitekamp

Ny seier! I Gjønneshallen i Bærum vant jentene 24-22 over Jar.

Laget: Elisabeth, Stine, Cecilie, Marte N, Ine, Jeanette, Siri, Maiken, Bettina, Ine og Jeanette.

1. omgang:

Vi starter best. Leder 2-0. Men så kommer Jar. Drøye fem minutter senere står det 6-2 i deres favør. Hele omgangen henger vi 2-3 mål etter dem. Ved pause leder hjemmelaget 13-11. Skal vi tape for laget vi slo med 10 mål i Umbrocupen i fjor høst?

2. omgang.

Jentene kjemper seg inn i kampen igjen. De prøver på det Ivar ber dem om. Det er både 18-18, 19-19 og 20-20. Kampen vipper. Men så fester vi grepet på de avgjørende sluttminuttene. Ballen går vår vei. Jeanette gjør avgjørende redninger. Da dommeren blåser av, er det LHK-90 jentene som har strukket det lengste strået. Sluttresultat: 24-22.

Etter kampen får vi vekslet noen ord med Ole Martin:

– Ivar får ta seg av den faglige vurderingen av matchen. Jeg klarte nesten ikke få med meg hva som skjedde på slutten. Det var superspennende. Men jeg synes det er positivt at jentene kjemper med nebb og klør og vinner også på en slitedag, sier han.

Ole-Martin fører alltid detaljert hva som skjer under kampene. Han kan avsløre at vi ofte varierer mellom 10 og 14 tekniske feil i en kamp. I dag noterte han 12. Det var de samme feilene som ellers: Kast og mottak. Forøvrig scorer Bettina 8 mål og ble dagens toppscorer. Jeanette gjorde 9 kvalifiserte redninger, de fleste i 2. omgang.

Med dagens resultat har vi fortsatt maks poeng i serien etter jul. Vi måtte imidlertid gi fra oss tabellførsteplassen til Holter pga ett plussmål mindre. Men det er vi som er på offensiven i denne seriegruppen nå. Vi gleder oss til fortsettelsen. Neste motstander: Monolitten!

Bilder fra kampen er det ikke denne gang. Fotografen måtte melde forfall.