Hjem / Nyheter / J96: LHK-90 – Lørenskog HK2

J96: LHK-90 – Lørenskog HK2

Frikasteksperter på gang
Da J96-jentene møtte Lørenskog sist, vant de kampen på et direkte frikast i kampens sluttsekund. I sesongens siste seriekamp kunne det samme fort ha gjentatt seg. Snart er J96 de rene frikast-ekspertene.

– Det ble ikke mål denne gang. Men jentene begynner å få dreis på dette med å stille opp og ta frikast. Vi har øvd litt på det på treningene også, sier trener Linda Bakken (34) stolt.

I Tærudhallen 24. mars avsluttet en herlig håndballgjeng serien mot Rælingen. Foreldrene heiet. Jentene storspilte. Og lagledelsen var engasjert med. Etterpå møtte vi jentene og trener Linda Bakken.

– Det var kjempemorsomt. Vi spilte bra, sa Vilde, Maiken, Rikke Sofie og resten av gjengen.

Trener Linda var enig:

– Jeg har en kjempeflott gjeng med jenter. De utfyller hverandre. De er lærevillige som bare det. Her er mange gode ferdigheter. Vi har spillere som skyter hardt, som er gode til å finte, flinke til å stå i mål og er tøffe og uredde, forteller hun.

Det er fire voksne som deler på trener og lagledergjerningene på J96-lagene; Morten, Eugen, Tone og Linda. De er synes det er moro å lede jentene og jentene synes åpenbart at det er moro, de også.

– Jeg har fått bedre kondis. Så er det gøy med ”10 x 3”, ”Kryss” og stille opp på frikast, sier Vilde.

– Og så er vi blitt tøffe. Vi er mye tøffere i forsvar enn før, supplerer Rikke Sofie.

Trener Linda nikker og er enig nok en gang.

Hun kommer opprinnelig fra Harstad, er gammel keeper, og har bodd i Lillestrøm i 2 ½ år. Hun trives. Håndballen er en del av årsaken til det:

– Jeg har en fin gjeng med jenter og jeg synes også LHK-90 er en kjempefin klubb, sier hun.

– Noen ønsker for neste sesong?

– Som trener i forhold til klubben? Neeei…kanksje noen flere apparater og leker i hallen som vi kunne bruke i treningen, sier J96-treneren.

Ellers håper hun at den herlige gjengen hennes fortsetter med håndballen og får en fin tur sammen til Fredrikstad i mai.

– Vi gleder oss masse! Det var gøy på Baldus i fjor. Da overnattet vi på skole og spilte mange kamper. Vi håper det blir like gøy i Fredrikstad, skråler jentene i kor etter sesongens siste seriekamp – før de løper sammen ut i vårsola og setter kursen hjem til Lillestrøm.

Se bilder fra kampen v å klikkeher.