Hjem / Nyheter / LHK-90 vil heve trenerkompetansen

LHK-90 vil heve trenerkompetansen

15 trenere på kurs

Trener1-kurs er gjennomført og 15 av klubbens trenere har gjennomført hele eller deler av kurset. Trener 2-utdanningen er på gang.

Det fremgår av årsmeldingen for 2006 der kompetansehevning på trener og lagleder-siden trekkes frem som en viktig del av klubbens arbeid.

I tillegg har klubben nå utarbeidet en ny sportsplan. Den har som målsetting om å ivareta klubbens videre sportslig satsing. En plan som vil være grunnlaget for hva og hvordan den videre satsingen i klubben skal utvikles. En viktig faktor for å opprettholde målsettingen er at også de med ambisjoner skal få et tilbud i klubben, fremgår det av årsmeldingen fra styret.

Forøvrig hadde hadde vi i fjor 19 lag med i året serie inkl. Loppetassen.Våre første guttelag ble etablert. Alle lagene fra 9 år til og med 11 har hatt tilgang til 2 treninger i uken.Lagene fra 12 år har hatt tilgang til 3 treninger pr. uke. De eldste barna i allidrettsgruppen har deltatt i Loppetasssen med mange fine turer og artige opplevelser. Allidretts-gruppen har dessuten i år hatt over 40 aktive barn med full aktivitet på Kjellervolla skole.