Hjem / Nyheter / LHK-Shop på nett i 2007

LHK-Shop på nett i 2007

Sikre deg klubbeffektene våre!
Dra ikke på kamper og turneringer uten de populære klubbeffektene: Her kan du sikre deg for eksempel sekk, håndkle og hårspenner eller sitteunderlag for en rimelig penge – som går rett i klubbkassa. Løp og kjøp – eller bestill på nettet.

Du kan også bestille varene over nettet her. Da pakker vi og gjør alt klart så du kan hente utstyret på en bestemt adresse eller når du er i Skedsmohallen.

Er du også på jakt etter LHK’s Klubbdresser, klubb-bager etc, får du kjøpt disse hos vår samarbeidspartne Comet Sport på Lillestrøm. Her finner du et stort utvalg i annet sports- og håndballutstyr også. Se produktene deres på www.cometsport.no . Viser du frem medlemskortet ditt, får du rabatt.

Disse LHK effektene selges i kafeteriaen:

Stort mykt badehåndkle. Ett av våre mest populære prdodukter. Rødt og med stor klubblogo. Perfekt å ha på våren og sommerens håndballturneringer. LHK-pris: Kr. 150 God å sitte på når tribunene er harde og vonde. Dessuten viser du hvor du er fra. Kan også brukes til å heie med. Sort farge. Etui til ha underlaget i følger med. LHK-pris: 25 kroner
Fin, romslig LHK-sekk i rødt og blått og sort. Solid og slitesterk. Perfekt å ha håndballutstyret i eller litt kake og kaffe om du er på kamp for å se på. Godt materiale. Populær effekt. LHK-pris: 150,- Strikker og hårspenner i hvitt og med rød LHK-logo. Jentene liker å ha de på både i kamper og når de er med på turneringer. De er fine for å holde håret på plass under matchene. LHK-pris: Kr. 50

Røde, fine t-skjorter med LHK-90 logoen i kragen og en liten bak på ryggen. Finnes i alle størrelser fra XS til XXL. OK både på trening, på turnering og ellers. LHK-pris: Kr 75.
Ikke alle klubbber har sin egen klubblåt og klubb-CD. LHK-90 fikk en spesialskrevet låt innspilt og gitt ut som singel.CD i 2004. Det er klubbsangen vår. Et must for alle klubbelskere. LHK-pris: Kr.

Bestille over nettet?

Klikk her!

Skriv i e-posten hva du bestiller, navn og telefonnummer, så kontakter vi deg tilbake. Du betaler ved overlevering av varene.