Hjem / Nyheter / LHK’90s ungdomslag møtes 12 og 13. april 2008

LHK’90s ungdomslag møtes 12 og 13. april 2008

Felles treningssamling i Skedsmohallen
Tematreninger. Aerobic. Kamper. Felles kveldsmat. Torsdag 12. og fredag 13. april blir det treningssamling i Skedsmohallen. Samlingen er for alle lag fra J12 til og med J18.- Vi håper på to bra kvelder for ungdomsspillerne våre, sier Linda Næss Solheim i LHK-90s styre.

Ikke bare skal trenerne Lars Johansen, Svein Risberget, Jon Dobloug og Arne Sæther lede tematreninger for spillerne.

Torsdag blir det også aerobictrening og måling av skuddstyrke med radar. Fredag blir det tøff og spennende kamptrening, blant annet med kamper mellom gutte- og jentelag, pluss aktiviteter på boltrebane, med skudd, radarmåler, matter og springbrett.

Alt sammen mens musikken dundrer ut av høytaleranlegget.

Det er ungdomsutvalget som først kom med initiativet om å arrangere en felles ”ungdomskveld” i Skedsmohallen. Siden har Linda og styret fulgt opp. Det samme har sportslig utvalg.

– Vi har fått noen av klubbens dyktigste trenere med på dette. De har lagt opp et program og en tematrening som spillerne bør ha glede av, sier Odd Granerud, leder i LHK’90s sporslige utvalg.

– I tillegg er noe av målet å styrke klubbfølelsen og bli litt kjent over laggrensene, vi spillere i mellom, sier ungdomskontakt i LHK’90. Line Johnsrud.

Hun forteller at det også blir felles kveldsmat torsdag. Her kan spillerne hygge seg sammen etter felles treningsøkt. Fredag blir det treningskamper lagene i mellom.

For øvrig kommer kafeteriaen til å holde åpent begge kveldene. Her blir det salg av kaffe, vafler, diverse annet, samt klubbeffekter, hele kvelden. Det blir også et eget kurs for lagledere og J18-laget. På kurset får man kyndig opptrening i bruk av tape og taping av skader hos spillerne.

Trykk her for å se programmet, kampoppsett og tider for de ulike aktivitetene.