Hjem / Nyheter / Petter Wessel Cup:

Petter Wessel Cup:

J93 nådde 1/8 finalen

J93 bet godt fra seg i Peter Wessel Cup i Larvik helgen 2-4. mars. Laget ble slått ut i 1/8 finalen av Kolbotn som tapte semifinalen mot vinneren i årsklassen.

Petter Wessel Cup er en prestisjetung turnering. Arrangementet regnes som uoffisielt NM i aldersbestemte klasser. Tøff motstand ventet med andre ord J13-laget under ledelse av trener Lars Johansen.

Likevel gjorde jentene det bra.

Laget kom på 2. plass i den innledende puljen lørdag etter et tap og en seier. I 1. kamp mot Nordstrand ble det tap 7-12. Mot Fram i 2. kamp ble det 11-6 seier og så ble Åssiden feid av banen med 11-4.

– Jeg er fornøyd. Vi spilte dårlig i første kamp. Men 2 kampen var bra. Og mot Åssiden i 3. kamp spilte vi også godt, oppsummerte trener Lars Johansen på telefon etter første turneringsdag var unnagjort.

– Hva er målet?

– Vi tar en kamp av gangen. Men vi har selvsagt som mål om å komme lengst mulig. Det er mange gode lag her. Og vi er ikke verdensmestre, ikke ennå i hvert fall, sa Lars, kvelden før sluttspillet begynte.

Klokken 09.30 søndag morgen var det duket for 1/32 finale mot Tjølling. Her vant jentene 12-7. Dermed var jentene videre til 1/16 finale mot Haslum kl. 11.30. Her feide LHK-jentene all tvil til side om hvem som var best. 12-4 stod det i protokollenn da kampen var over.

I 1/8 finalen var Kolbotn IL motstander. Her måtte jentene gi tapt. 4-10 lød tapet på. Kolbotn ble forøvrig knepent slått ut med ett mål i semifinalen. Vinneren ble også årets PW-cup i j13-klassen, Tindlund IL.

Vi spurte trener Lars lørdag om hvordan han ville betegne laget som var med i PW Cup 2007?

– Et lag som kjemper og viser innsatsvilje. Jentene står på hele tiden. Men vi varierer for mye i prestasjonene. Vi må jobbe for å heve bunnivået vårt, sa han.

J93 er forøvrig Lillestrøm HKs største årsklasse – en flott gruppe med over 30 spillere. Laget har kunnet stille 3 lag i seriespill. Alle lagene har gjort en fin innsats. Klubben er stolte av hele gjengen og det gode støtteapparatet rundt årskullet

Vi gleder oss til å følge alle videre og gratulerer med flott resultat i årets Petter Wessel!