Hjem / Nyheter / Sosialt tilbud 2007 til «LHK-familien» og andre kaffetørste:

Sosialt tilbud 2007 til «LHK-familien» og andre kaffetørste:

Åpen kafeteria torsdager
Kom innom for en kaffe og slå av en prat! Det blir åpen klubbkveld i kafeteriaen i Skedsmohallen hver torsdag kl 18-21 frem mot sommeren. Styremedlem Linda Næss Solheim, håper spillere, foresatte og andre brukere av anlegget vil sette pris på tiltaket. – Vi kommer til å selge kaffe, vafler, brus, kaker og klubb-effekter, sier hun.

På et møte med lagenes arrangementansvarlige onsdag 7. mars ble tilbudet tatt godt i mot på de yngre lagene. Men bare 9 av 16 møtte frem. Det er ikke satt opp noen fordeling om hvem som skal stå i kafeteriaen når.

– Det meste er på plass. Vi får lov av kommunen. Mange foreldre, spesielt på de yngre lagene, er interessert. Men så spørs det på resten. Vi må ha sammen en liste med folk som kan stå. Det må jo skje på dugnadsbasis, sier Linda.

Den første økten 15. mars tar hun selv. Hun håper mange kommer innom for å kjøpe LHK-sekker, t-skjorter, hårspenner, håndklær og andre av LHK-90s populære effekter. Spesielt nå foran turnerings-sesongen kan mange ønske seg å fornye noe av LHK-utstyret sitt.

– Men hovedpoenget er å styrke det sosiale i klubben. At foreldrene og spillerne kan komme og møte hverandre eller slappe av litt før, under eller etter trening og kamp. Vi har fått mange henvendelser om å lage et slikt tilbud. Derfor håper jeg at vi klarer å få det opp og gå nå, sier Linda.

Kafeteriaen vil være åpen fra klokken 18 til 21.