Hjem / Nyheter / Vinn gavekort hos Comet Sport:

Vinn gavekort hos Comet Sport:

Hvor godt kjenner du klubben din?
Vi ønsker å stimulere klubbfølelsen, kunnskapen om LHK-90 og bruken av hjemmesiden. Derfor har vi dratt igang LHK-Quiz 2007. Bli med og vinn et gavekort på 500 kroner hos vår samarbeidspartner Comet Sport.

Du kan tippe, bruke kunnskapen du har fra før, eller gå på jakt etter svarene på LHK-90s hjemmeside. For alle svarene finner du på nettstedet. Men det kan hende du må lete litt – i dokumenter, arkiver og lenker.

Vinneren av LHK-Quiz kåres i desember. Vinneren offentliggjøres på nettstedet til LHK-90. Premien er et gavekort på 500 kroner hos Comet Sport i Lillestrøm. Comet Sport er vår utstyrleverandør og sponsor.

Du kan sende inn svar flere ganger. Vinneren trekkes ut blant dem som har rett svar.

Send e-post med svarene (svar 1,x eller 2 på alle) til nettredaksjonens e-postadresse innen 1. desember.

Tar du utfordringen? Er du klar? Gå til testen her.

Lykke til!

Hilsen Webutvalget