Hjem / Nyheter / 4, 4 og 5 plass i serien

4, 4 og 5 plass i serien

Sterkt av J13.

Imponerende J13-innsats
Ikke bare klarte J93-1 en sterk 4.plass i A-sluttspillet. De to øvrige lagene, J93-3 og J13-2, kom også på 4 og 5. plass i sine J13-serier. – Det er kjempebra, Jentene har all grunn til å være fornøyd, sier hovedlagleder Ingrid Stavdahl Engh stolt.

J93 er med sine 32 jenter ett av klubbens flaggskip. Ingen andre grupper er større.

Også resultatmessig er det gått bra. Jentene har bitt anstendig fra seg i Tematurneringen, i Umbro Cup og i Peter Wessel Cup. Og søndag 29. april avsluttet alle lagene sesongens serie – med seiere.

13-2 lå under hele kampen mot Jardar med ett og to mål, men halte i land 12-10 seieren til slutt og havnet dermed på 4.plass i sin avdeling.

13-1 vant 22-11 over Sarpsborg 1. Dermed ble det en sterk 4. plass i A-sluttspillet som de kvalifiserte seg for før jul.

13-3 vant over Haga. Hele 17-7. Dermed befestet de en klar 4. plass på tabellen – en plass som var klar allerede før siste kamp.

Ikke rart at hovedlagleder Ingrid Stavdal Engh er stolt.

– Hva er hemmeligheten deres, siden dere har tre sterke lag i en årsklasse?

– Hele gruppa har alltid vært preget av god innsats. Det er den samme gjengen som har spilt sammen i mange år. De er trofaste på treningene. En fin gruppe å være leder for.

– Hvordan har dere organisert dere når dere er så mange?

– Vi har hatt lag i nivå 1. Så har de to andre spilt på samme nivå. Vi har manglet en på trenersiden. Men Lars har vært hovedtrener. Jan har vært med. Flere foreldre har bidratt. Så har Gry, Pål og jeg delt på laglederjobbene. Vi har hatt en lagleder for hvert lag og hatt en hovedlagleder.

– Det dere er mest fornøyd med i året?

– Som lagleder for lag 1 var det moro at jentene vant den innledende puljen sin før jul og kvalifiserte seg for A-sluttspillet. Men aller mest moro er det å se at alle lagene har gjort det så bra, og særlig lag 2 og 3 som ikke har hatt fast trener med seg hele sesongen.

– Hva synes du særpreger jentene?

– Det er kjempegjeng. De er venner på tvers av lagene. Backer hverandre opp og står på.

– Hva er målet fremover?

– Det sportslige må du spørre Lars om. Men vi gleder jo oss til turneringene fremover. Først skal alle sammen ha tre ukers håndballfri etter at serien nå er over. Så møtes vi uka før Fredrikstad cup. Vi skal trene sammen en uke. Så er det cup. Da skal vi kose oss og forhåpentligvis vinne noen kamper. Men det er det sosiale og det å ha det hyggelig som er viktigst der. Så er det Partille cup for hele gjengen. Det ser vi veldig frem til, sier Ingrid.