Hjem / Nyheter / J18-laget oppløst:

J18-laget oppløst:

Siste kveld med gjengen!
Her forlater Arne og Martin Sæther Skedsmohallen 12. april. J18-jentene har nettopp takket treneren og hans assistent for innsatsen gjennom to år. Jentene forsvinner nå til ulike skoler. Laget ble oppløst under en markering i forbindelse med klubbens ungdomssamling.

Line, lagets kaptein, forteller at jentene nå reiser på skoler på forskjellige steder og at det er umulig å stille lag neste sesong. Noen av jentene starter med damelaget. Andre gir seg kanskje helt med håndballen. Dermed forsvinner en fin årsklasse ut av LHK-90-rekken.

Siste kveld for gjengen ble klubbens ungdomssamling i Skedsmohallen 12. april der også Arne var med som en av fire trenere.

– Vi hadde en markering på slutten av kvelden sammen med Arne og Martin på klubbens styrerom mens de andre var samlet i kafeteriaen. Det ble avslutningen for laget vårt, forteller Line.

Laget som kvalifiserte seg for Østlandsserien i fjor og hadde en sterk sesong, avsluttet med sisteplass i Østlandsserien i år og en plass cirka midt på tabellen i regionsserien.

Det har vært en fin gjeng, bestående av jenter født 1988,1989 og 1990, og de har hatt mange fine kamper sammen.

LHK-90 takker alle sammen for innsatsen og ønsker lykke til videre. Håper å se jentene i miljøet rundt klubben fortsatt og at flest mulig fortsetter på damelaget, nå eller om de kommer tilbake til Lillestrøm senere.

Arne og Martin, som også trener og spiller på G17 i Fet, blir forhåpentligvis med i LHK-90 videre. Trenerkabalene for kommende sesong er i disse dager i ferd med å behandlet i styret.

Her kan du lese reportasjen og se bildene fra lagets siste kamp i Østlandsserien.