Hjem / Nyheter / LHK-90 J91 – G17: 14-16

LHK-90 J91 – G17: 14-16

Knepent tap mot gutta på fredag den 13.
Fredag den 13. var nær ved å bli en lykkedag. I treningskampen mot klubbens nystartede G17-lag ledet jentene med tre mål til det var 7-8 minutter igjen. I stedet ble det 16-14 til gutta. – Søren og, utbrøt flere av jentene etterpå.

Treningskampen var den siste kampen under dag 2 av LHK-90s ungdomssamling 12 og 13. april. Hele laget var på plass. men Elisabeth slet med et vondt krageben etter et sammenstøt på treningen tirsdag. G17-laget kjente vi godt fra før. Jentene har trent en del sammen med dem. Senest kvelden før hadde de en kort, tøff match i hallen. Den lovte også godt foran dagens oppgjør.

Før kampen:

Ivar og jentene er enige om at det skal måkes til. Gutta skal tas hardt! I tillegg skal de spilles ut. Jentene bes legge respekten for de ett år eldre guttene igjen i garderoben.

1. omgang:

Jentene kliner til – uten frykt. De spiller med glød, synes Ivar. Stemningen på banen er god. Det er moro å se på. Jentene kombinerer fint seg i mellom. Tempoet er høyt. Og Ivar storkoser seg når han ser bakspillere som utfordrer forsvaret, går inn og scorer. – En bra omgang, konstatererer han. Vi leder da også 7-6 når dommeren blåser av.

2. omgang:

I pausen blir Ivar og jentene enige om å fortsette som i 1. omgang. I tillegg skal det skytes høyt på guttas keeper. Han er en god fotballkeeper. Det betyr at han lett går ned. Høye skudd kan dermed gi flere mål. Men samtidig er det også god keepertrening. Jentene gjør som de får beskjed om. En del mål kommer akkurat som Ivar har bedt om. Jentene leder 13-10 når det er 7-8 minutter igjen. Men så begynner vi å rote litt i angrep. Noen tekniske feil. Det utnytter gutta. De er superraske. De kontrer med kraft, spenst og fart og setter det ene målet etter det andre. Dermed ender det med at de vinner kampen 16-14.

Ivars konklusjon:

– Idag var det moro å se på jentene. De spilte som et lag. Tempoet var høyt. Så også noen fine redninger.  Spiller vi slik i seriekampen mot Ull/Kisa søndag, skal vi bli harde å slå.