Hjem / Nyheter / LHK-90 – Vestli/Veitvet 20-26

LHK-90 – Vestli/Veitvet 20-26

Skrevet

«Russerne»knekte oss

Foto: Ove Johansen

J91-jentene slo Veitvet i et forrykende serieoppgjør i fjor høst. Siden slo Veitvet seg sammen med Vestli. I julecupen vant 15-åringene likefullt. Men i treningskampen 20. mars ble de hvite og grønnkledte Oslo-jentene for sterke forlillestrøm-jentene.

Trener Ivar og lagleder Ole Martin hadde invitert dem til i Skedsmohallen. Til treningskamp. Begge lag hadde behov for en gjennomkjøring. Det ble spilt 3 x 20 minutters omganger. Sidene jentene var litt få, ble en J12 spiller spurt om hun ville hjelpe oss. Det takket hun sporty ja til.

1. omgang:

Det er jevnt i starten. Det står 2-2 etter 5 minutter. Laila og Wiggo er dommere. På tribunen er det fin stemning. Hilde, mammaen til Ine, fyller 50 år. Bursdagssangen synges for henne. Hun gratuleres. Ute på banen synes Ivar at jentene spiller bra. Like bra som Vestli. Men når Vestli-jentene kjører på med sine innøvde «russer»-trekk, henger vi ikke med. De får 4-5 mål – fra begge kanter – på samme innøvde trekket.

2. omgang:

Det står 8-8 på tavla. Men det er 9-8 til oss. Dommerne har glemt et LHK-mål, og har mistet tellinga, mener man på tribunen. Omgangen begynner uansett bra, synes Ivar. Tempoet er forstatt høyt. Men det blir en del tekniske feil hos jentene etterhvert. Vi brenner straffer også Mens Vestli har «stang inn»-dag, har vi «stang ut».

3. omgang:

Hjemmepublikummet er enig: Vi møter tøff motstand i Vestli/Veitvet idag. Da 3. omgang starter, leder gjestene 18-15.  Ivar konstaterer også at vi ikke har mer å gi. Ikke i dag. Får heller ikke stoppet russertrekkene deres. Jentene innser at Vestli leder med for mange mål til at de klarer å innhente dem. Igjen er det en omgang med mange tekniske feil. Og kampen ender med 20-26 nederlag for det sammenslåtte laget fra Oslo.

Konklusjon:

Vi har 20 tekniske feil totalt. Det er for mye. Vi gjør også tellefeil i forsvaret. Det må vi jobbe med. Vi også jobbe med de tingene vi har øvd inn på trening, men ikke helt får til i kamp ennå, mener Ivar. Han sikter til trekk man prøver å gjøre i overtallssituasjoner. I tillegg vil han ha balspillerne ennå mer gjennombruddshissige og skuddaggresive. Men alt-i-alt er det en grei kamp, sier han. Vi får vi en bra gjennomkjøring. Vestli er bedre enn lagene vi har møtt i serien etter jul. Etter alle seierene der, var det OK å få møte litt tøffere motstand igjen, konstaterer Ivar. Han deler også ut en blomst. Siden vi var for få, fikk vi hjelp fra J12. Og hun spilte strålende, synes The Coach, som nå tar påskeferie. Han gleder seg til serieinnspurt og kanskje en treningskamp eller to før alle setter kursen for Fredrikstad Cup. 

Se bildeneher. Gjesteboka er her.

 

Top